Entry Serius Tak Gurau

Assalamualaikum & Happy Tuesday lalink!

Ini ialah entry serius .

Masih di kg dlm mOOd cuti . best sangat ^_~ tapi yang tak best Mr.Cardigan dah balik Putrajaya tadi, esok MSH aku tu keje , so tinggal la aku kt sini . lgpun lusa dia nak balik Kelantan secara berjemaah dgn kawan-kawan coz kawan ofis kawin. Aku? hurmmm tak balik pun . takkan la aku nak menempel skali ngan kawan-kawan lelaki dia kan . 

Semalam aku buka pesbuk . 

Ape yg aku nak citer yg buat aku geram tahap cimpanzi bila bukak fb semalam atau bila-bila jer ialah , bila terpampang gambar yang super gelik geleman , ngeri-ngeri , berbleading kt dinding pesbuk aku . MMG BUAT AKU RASA NAK HANTUK ORG BERKENAAN KT DINDING KONKRIK patratuslimapuluh KALI ! ape kejadahnyer la nk shared benda-benda camtu ? dah la shared , siap tag lg tuh ! 

Serius ! mmg aku PALING TAK SUKA bila org shared or tag benda-benda camni. Dulu penah skali aku dah update status kt pesbuk dan rasenya kt blog pun aku penah buat entry, mintak kawan-kawan tolong la jangan  tag aku kalau gambar-gambar yang macam aku cakap kt atas tu , atau aku terpaksa unfriend atau lagi kejam block terus  orang yang still nak tag aku . tapi semalam ader lagi dan natijahnyer... aku removed dia dr friend list aku. *sori anda tidak sesuai berada dlm senarai kawan-kawan sy ! mencik sgt !

Oke , mmg ader yg ckp , kalau tak suke takyah la tengok . 

TAPI kalau dah korang gatal tgn g tag, dah tentu-tentu keluar besar-besar kt dinding org yg korung tag tu . ! dan secara tak rela, akan tertengok jugak dowhhh ! kalau ayat pjg bodoh , bak kata boboi :p

Aku mintak maaf kalau aku terlalu sensitip pasal ni . tapi mmg sejak azali aku tak suka tgk benda-benda camni . aku takut dan tahap kegelian aku mmg maksima . 
kalau nak berkawan , kena la saling menghormati kan. tak semua orang suka dgn apa yang kita suka atau apa yang kita anggap gurauan.





6 comments

  1. ini betol-betol tersentap, ni...

    sabar sabar...

    ReplyDelete
  2. da byk da unfren dgn org2 kat fb..haha

    ReplyDelete
  3. saba2..sy pun selalu kena mcm tu..jd jgn bg tau org ape yg kite takut..kalau tak jadi bahan la jawabnye..

    ReplyDelete
  4. @oli-go
    hihihi.. xpe di gelakkan, dr sy duk nanggung seksa kene tgk..huhu

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤