Kisah Ombak Rindu

9:04 AM

Akhirnya..terlepas jugak keinginan aku nk g tengok OMBAK RINDU,..walaupun tak leh nk terlalu feeling coz adik aku yg umo 5 tahun ikut skali dan aku terpaksa layan kerenah dia yg tak duk diam..tp isk..iskk..mengalir jugak airmata suci aku ni..huhu.
Walaupun aku antara yg terlewat g tgk tapi panggung tu perghhhhh mmg full, 

Redha tu Ikhlas, Pasrah tu Menyerah.. Sentap wehh ayat ni.

Part ni yg mmg buat aku nanges sampai bertisu-tisu habis..

Hariz ngan Izzah kantoi tgh peluk dalam bilik umah Pak Dollah pastu dia ngaku dia dh kawin ngan Izzah, airmata hariz tu yg tak tahan tu :(

Izzah kejar Hariz yg laju memecut keretanyer masa dia dtg nk jumpe Pak Dollah tapi tgk2 Izzah ader ngan Mail..sampai bleeding.suspen jer mase tu..ingat Izzah gugur.

Dua part ni yg buat aku nangis lebih-lebih, dan yang menambahkan lg touching ni sebab lagu latar dia.mmg best super duper, sampai mR Cardigan ngan adik aku yg kecik tu kemain gelakkan aku dlm panggung..hampehhhhh! errrr mamat sebelah adik aku tu pun kemain jugak kesat airmata..hehe.touching yerk bang :p

'Encik..tolonglah kahwini saya' ohhhh emmm jiii... part ni pun nangesss.

ok dah..dah..sudahhhhhhhhh..nanti tak pasal-pasal malam ni aku g tgk lagi kang.

Secara keseluruhan aku bagi seploh bintang tuk movie ni. Org nak cakap aku over  bagi banyak-banyak bintang sebab bintang biasanyer 5 jer, aku tak kisah!..ermmm mR Cardigan kedekut, die bagi satu jer bintang..wekkk..@_@


Adik aku ambik gambo ngan Lisa Sugrihani..ko hado?huhuhu

perghhh..kemain terangkat bahu tuwwww..hihi


Pssssttt ~ bila keluar Astro First ni? nk langgan  3 hari :p



You Might Also Like

13 Adam Hawa Comel

  1. DN pun baru tgk cerita ni smlm... mengalir gak air mata ni masa part haris nak gantung perkahwinan dgn izzah tu.. huhu...

    ReplyDelete
  2. hee..sy ni da lama tak terjah panggung wayang...hee~

    ReplyDelete
  3. teringin nak tgk tp mcm was2 jer...best baca novel lg kut

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum fiza...bestkan cite 'Ombak Ridu' ni...:)

    ReplyDelete
  5. geh -.- ade ape la ngan ombak rindu. sye pon kne tgk ni. dah rmai sgt org tgk

    ReplyDelete
  6. @Tentang Kita
    ermm bg sy citer dia walaupun tak sepenuhnya babak seperti dlm novel..tp puas hati la=)

    ReplyDelete
  7. Alolololo... Sedih ker tengok Ombak Rindu...??? Pastinye sedihkan.. Tapi saya relaks jer... Tension tgk org lain nangis...

    Lepas ni layan Ongbak Rindu, lagi best... Hehehehe... :)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook