11 Soalan & 11 Jawapan

Assalamualaikum & Happy Thursday Lalink !


Uhhh 5 hari tak apdet blog wehh .. agak lama kan .. HUHU . bila kat kg .. ermm macam ni . Mmg ketandusan line tenet ! sssusahhh .

ni pun sesak jugak nak online ,  2 3 kali refresh baru boleh bukak belog nih . seksa sungguh.
Oke . lupakan luahan perasaan aku tuh .. ni benda lagi penting .. HIHI err agak penting :p
aku di tag oleh Masz Sidek untuk jawab soalan-soalan yang dia buat . ada 11 semuanya . aku akan cuba melawan kelembapan line tenet ni utk jwb soalan-soalan tu oke ^_~

11 FAKTA TENTANG AKU .. fizafantagirO

#Aku Kelantanese :)

#Nama fantagiro tu sebab aku suka tgk citer 'The Cave Of The Golden Rose'

# Suka senyum walaupun orang selalu ckp aku sombong

#Tak suka tido waktu siang

#Jiwa sensitif .. Mudah menangis 

#ehem..ehem .. suka tolong orang :p

#Obses sangat dengan segala jenis macam COKLAT !

#Sangat suka dengan warna MERAH .. wlaupun background kaler PINK . HUHU

#Kuat berangan

#Senang gelak , suka gelak ^^

#Tak suka pakai cincin .. kalau pakai pun sebab terPAKSA .


SOALAN MASZ SIDEK & JAWAPAN AKU

Berapa tinggi dan berat korang???
Tinggi : 160cm , Berat : 57 kg ... err ya .. aku mmg kene DIET !

Apa yang korang suka makan???
Burger =) urmm yummii

Antara Ibu dan Ayah... korang rapat dengan siapa???
ummi .. ^_~ 

Beri satu tempat yang best pernah korang lawat???
Colmar Tropical .. kat Bukit Tinggi 

Kenapa tempat yg korang lawat tu best???
uhhh tempat tu sejuk & suasana dia rasa cam duk kat Italy .. HIHI .. Romantik !

Apa kenangan yg sukar korang lupakan???
Kenangan masa Mr.Cardigan nak tackle aku dulu ^^ skrg dah jadi hubby aku :*

Waktu kecil2 dulu apa cita2 korang???
Nak jadi CIKGU . bila besar sikit berubah nak jadi POLIS plak .. HIHI

Siapa korang sekarang ni... tercapai tak cita2 korang???
Sudah bergelar isteri dan berkerjaya sebagai penguatkuasa . Belum sepenuhnya lagi :)

Apa sikap pelik korang???
Suka gentel cuping telinga, pastu terlelap .. opsss bocor sudah rahsia aku .. ^^

Bagi satu URL follower korang yg paling sporting???
www.blogbeginsatforty.com  ~Uncle Gedek ! =) ~

Pandangan korang tentang blog aku ni??? 
Tak lembap . kaler merah hitam .. uhh i like ! . tulisan senang nak baca . kemas .
kalau gred sis bagi A la =)

Oke Done ! =)


UPDATE : Sebelum ni aku ada buat jgk soklan pastu tag yg lain , bila publish , pjg sgt la pulak..edit-edit nk buat letak dlm kotak blockquote, last-last habis terdelete  :p 







8 comments

  1. nasib tak kena tagged...hehe..dah kurus tu..oh! kakak polisi ke? tak boleh buat nakal nie..takut kena waran tangkap..lalala..'kidding'!

    ReplyDelete
  2. nasha ~ HIHI dah tembam skit :p
    ehhh tak.. akak bkn polis la dear .enforcement kem. lain =)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kak... sudi jawap...

    ReplyDelete
  4. wah wah..ramai blogger sonok bertag2 soklan gini ye skrg~ ;)

    ReplyDelete
  5. eh, dia x jwb pun kelantan kat mana?` ;p

    ReplyDelete
  6. Masz ~ Kasih diterima=)

    ~SaL IjOu ~ HIHI kat Kuala Krai .. =)

    ReplyDelete
  7. knp xsuke mkn coklat?? best!!jom..mak usu byk coklat..*gelak jahat..hihihi..so sweet.. Mesti jual mahal kan first2 kena tackle.. hahaa...apepon akak tetap chomel..

    ReplyDelete
  8. Mak Usu ~ hihi mmg mahal ! HUHU .. tp dia tak putus asa :p

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤