BEN ASHAARI : BLOGLIST FEB 2012



Blog ni dah macam diary aku .. errr public diary .. HIHI . Blog ni tak tertumpu kepada sesuatu isu atau cerita sahaja . .. tak kisah pasal cerita apa jer .. yang menarik minat aku dan menjana idea kat kepala aku untuk kongsi .. aku luahkan kat blog ni . Dan yang paling penting kat blog ni aku takkan dan i'allah takkan pernah terniat untuk mencaci maki atau menghentam blogger lain atau menggunakan ayat maki-maki atau yang sewaktu dengannya ! cerita-cerita yang kongsikan banyak datang dari idea aku sendiri .. tapi .. ada jugak yang aku copy dari tempat lain dan aku letak sumber dari mana =)

Entry di blog seboleh-bolehnya aku update setiap hari .. TAPI .. ada jugak terlepas hari utk update atas sebab-sebab ~

# TERLALU SIBUK
# Pergi ke mana-mana yang tak ada sumber yg boleh menghubungkan aku dengan internet
# Balik Kampung .. sebab kat kg lappy mmg totally duk ngan adik aku buat main game :p


Walau bagaimana pun , azam aku utk tahun ni nk lebih mesra blogger . nk selalu update blog =)
Blogwalking .. ermm memang makanan aku dalam berblog .. aku suka jalan-jalan kat blog sejak jadi silent reader lagi .. err dulu-dulu la sblm ada blog sendiri ^_~

Bloglist Februari .. ermm kalau nak sampai Disember pomboley =)




34 comments

  1. Salam....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

    ReplyDelete
  2. anda berminat untuk menukar link bersama saya tak??

    http://www.nornadiah.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

    ReplyDelete
  3. salam..anda berminat utk menukar link bersama dya tak??

    ReplyDelete
  4. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    follow saya juga..saya sudah follow awak....tq

    ReplyDelete
  5. Masz , Miss Nadya , dyabunga & Nadiah :
    All of u dah masuk bloglist feb 2012 =)

    ReplyDelete
  6. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    ReplyDelete
  7. bloglist dh masuk taw dalam ::

    http://bloglistnadya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. anda minat untuk bertukar link dengan Arra tak?

    http://arazua.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

    ReplyDelete
  9. Waaaa ramainya orang nak tukar link dgn kau ye....hebat!......sungguh hebat!

    ReplyDelete
  10. anda berminat untuk menukar link dengan saya??
    singgah sini...hai2

    ReplyDelete
  11. Fana | Aqim & Arra Ahmad : Done masukkan u all dlm Bloglist Feb 2012 =)

    ReplyDelete
  12. @arifah
    Ok .. dh masukkan awk dlm blist feb 2012=)

    ReplyDelete
  13. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    ReplyDelete
  14. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    kalau nak ni link blog sy.: http://www.jomkongsistory.com/

    ReplyDelete
  15. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://www.blog.warmbite.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012/

    ReplyDelete
  16. tq...dah masukkan awak dlm bloglist

    ReplyDelete
  17. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

    ReplyDelete
  18. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

    ReplyDelete
  19. Berminat x tuka link dengan MAk Usu? :)

    http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

    ReplyDelete
  20. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lovestory313.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

    ReplyDelete
  21. wah..selamat maju jaya lam berblog~ ^^

    ReplyDelete
  22. thanks.. syieda folo back..=.= dan letak link blog ni dalam bloglist syieda..ihihi

    ReplyDelete
  23. SALAM :)

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    http://zamani84.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

    :)

    ReplyDelete
  24. Tq!
    Dah masukkan dalam bloglist Mak Usu juga.. :)
    Dan follow sini sekali k.. :)

    ReplyDelete
  25. Saya berminat dengan tawaran anda
    Jom join Hanif Blog Bloglist

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤