Gaji Bulan Ini Ikut SSM

♥ Assalamualaikum & Happy Tuesday Lalink !


Berita kat bawah ni didedikasi kan khas untuk Penjawat-penjawat Awam..  macam aku =)

*
*
*

Ok la tu .. at least hujung bulan dapat duit lagi kan , lagipun bahagian kewangan pun mana la  sempat nak bayar semua .. tengok la gap masa tu , penjawat awam pulak bukannya sikit .. sejuta lebih tu .. 

Apa pun .. pelbagai usaha untuk menaikkan gaji penjawat awam ni dah dibuat .. oleh itu , hentikan segala rungutan dan terima rezeki Allah SWT ni dengan seIKHLAS hati . Oke  ^_~ . 

give your heartfelt sincerity :**


8 comments

  1. tak tau sgt pasal sistem gaji kerajaan, yang tau laki dapat gaji kita mula tadah tangan hehehehe

    ReplyDelete
  2. seghonoknyer kerja sebagai penjawat awam banyak faedah buleh dapat... :)

    ReplyDelete
  3. alang-2 da bw kat sini..nak tny..da emel ke detail pemenang kat emel CM?hehehe..mcm takde je lg..

    ReplyDelete
  4. @Ieda AlHabsyi
    HIHIHI . best nyer .. err same la sy pun .. HAHA . still nk tadah tangan ^^

    ReplyDelete
  5. @CIK MAY
    Cik Mayyyy .. Macih sesangat ! Lebiu much much =) dah email dah .. =)

    ReplyDelete
  6. tu la, jgnla merungut. kesian bhgn gaji :(

    ReplyDelete
  7. @YNA HERMOSA
    Keje kt bhgn gaji ek ? hihihi .. ok ok xmerungut =)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤