Cerita BerGambar ~ Multi-Lens

♥ Assalamualaikum & Happy Sunday Lalink !

Ishh .. tajuk tak best langsung ! :p

Aku tak de idea nk buat entry sebenarnya hari ni  . Tapi tadi masa duk belek-belek pic . ermm jumpa pic-pic ni . aku br install pic multi-lens dlm enpon , so try snap-snap , yg jadi modelnya .. hahh yg dalam gambar ni la ..ekekeke =) upload kt blog .. so nanti jadi kenangan kan, one day .. boleh tgk balik ^_~

My Fav Food Oke ..Begerr ! ishhh terliur la pulak tgk ^^ . Tapi adik aku jer yg boleh buat beger sampai aku selalu terbayang=bayang nak makan . Time cuti sekolah .. adik aku tolong mak cik sebelah umah buat beger kt kedai dia .. dan sepanjang balik kg ari tu .. tiap-tiap mlm aku hentam beger ..aihhh tu yg temukkksss sikit skrg nih ^_~



Nurul Alyaa Syafiqa nama budak tecikk nih .. uikk mulut cam murai tahu ! ni adik yang paling MANJA ngan aku =) umo br 5 tahun ni .. tp .. Iphone , laptop, Netbook .. hahhh semua dia tahu guna .. Youtube pun pandai bukak sendiri oke..tp tgk Upin Ipin ngan Mr Bean jer la ^_~  . Org yg palinggg dia taakutt ialahh .. haaa tgk next pic kt bawah 




 Angahh .. adik aku nombor 2 .. si tecikk ni Afiq ..Anak Angah dan merangkap satu-satunya Anak sedara aku =) .. pic ni aku snap masa countdown tahun baru kt Jerantut .. Angah mmg garang .. hihi tapi baik hati =)  *apikkk .. cik long rindu apikkk =(




Emm .. ni masa tunggu bunga api tahun baru =) konon candid la ni ..ngehhh...




Wida , Mia , Jiha , Angah .. lepas tgk bunga api .. minum pulak =)




Taraaa .. Cik Da ngan Apikk .. :*


And de last picture ~
dipersembahkannnnnn ...




ABAH & UMI =) Love both of u SO MUCH ! errr Abah nampak garang kan .. HIHI tapi tak garang pon ! :)





9 comments

  1. huuu.. cantik . pandai edit eh..

    Jom baca sekejap..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

    ReplyDelete
  2. ada satu anak sedara..mesti disayangi gila2 punya,kn~ ;)

    ReplyDelete
  3. wah..happy family..^^

    tu lah..budak2 kecik zaman sekarang nie mmg cepat tgkap IT la..huhu

    ReplyDelete
  4. wahh!!!! nice.... nnt nk try wat jgk lah.

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤