Peraduan Blog Tercantik

♥ Assalamualaikum & Happy Friday Lalink !


Ehh . dah Jumaat dah ? Ya Allah ..  cepat betul kan . Dah nak masuk 2 minggu utk tahun 2012 .

Di pagi Jumaat yang tenang dan damai ni saya menyeru marilah kita sama-sama join peraduan yang dibuat oleh Muashri Mohd ni .. eh tetiba jadi mcm Pak Maun dlm citer Man Laksa plak .. HIHI . Blog aku ni tak ader la cantik mana pun .. tapi nak join jugak !

Ok Jom !


 Syarat Peraduan ~

SYARAT SANG PETALA BUMI!!! 
♥ korang kene jadi follower aku (sebab aku nak follow up balik)
♥ Buat entri pasal peraduan nihhhhh
♥ Belog kene kemas dan cantik
♥ Kene tag pada kawan2 korang seramai yg boleyyyy 
   (LIMIT 5 ORANG - mereka wajib tau!)
♥ sila link kan blog korang kat ruangan komen
♥ TARIKH TUTUP aku akan umum kan pada 15 JANUARY 2012

SYARAT PENAMBAHAN! 
♥ TOLONG BERI LINK YANG BETUL!!!!
♥ JIKA LINK KORANG SALAH.. (TIDAK AKAN DILAYAN)
♥ SETIAP PENILAIAN AKAN DIAMBIL KIRA DARI SEGI KREATIVITI 
    BLOG KORANG. DAN JUGA DINILAI MELALU KEHENDAK SYARAT DIATAS!!!
♥ TERBUKA KEPADA LELAKI DAN WANITA

Hadiah beshh oke ! tengok sini

Oke untuk peraduan ni aku nak tag semua yang C.H.U.M.I.L ni ~


Nadiah

Arifah

Masrina

Dya

Aziela

Done ! 



6 comments

  1. wah rajin join peraduan..harap2 bertuah yer awak...heheheh

    ReplyDelete
  2. @Eryati
    hihi tak de keje nak buat .. idea nak berkongsi cerita pun tak ada .. join ni je lah =)

    ReplyDelete
  3. time kasih sudi tag kita..hehehe..pasti join.

    ReplyDelete
  4. thanks sudi tag..tapi tak sempat nak buat dah..baru hari ni dpt buka blog...huhuhu...takde rezeki kat saya la nih....

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤