Sama Tapi .. Mungkin Tak Serupa

Assalamualaikum♥

Dah makan ker ? aku lunch ngan Megi tadi .. uhh nikmat sungguh bila dah lame tak makan kan ^_~ slurpppppp ...

oke .. cer tgk print screen kt bwh nih ..


 dan


 same tak ?? lebih kurang jer kan .. pic kt atas semua th .. itu facebook .. yg aku nk tunjuk skrg ni pic kt bwh .. facebookis . Name pun ermmm .. same .
facebookis ni mmg kalau tgk skali imbas atau dua tiga kali imbas pun same ngan facebook .. tak caye ? try usha tgk kt sini FACEBOOKISSSS =)
aku nak story lebih-lebih pun tak boleh lagi coz aku pun baru semalam join menda ni . so sape yang berminat , meh le kita same-same
selongkarrrr ..zassss !




5 comments

  1. oh..ade mcm tu ek?mls la tgk...haha..da boring dgn FB..

    ReplyDelete
  2. @CIK MAY
    hihi .. tu la ..dh lame mkn boring ngn fb .. tp still bukak hari2 jugak =)

    ReplyDelete
  3. Adakah admin yang same ? kalau lain lain admin sah sah facebookiess nie kena saman nanti hehe

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤