Siti Nurhaliza Biography-On History Channel FULL version

Assalamualaikum & Happy Saturday Lalink !





Aku jumpa video ni kat YouTube .. Kalau korang peminat Siti Nurhaliza .. korang KENA tengok video ni .. best !
Bagi aku ,Siti adalah salah satu artis wanita yang kuat bekerja dan kejayaan yang dia kecapi hari ni , betul-betul atas semangat dan bakat dia . Bila tengok balik gambar-gambar siti masa remaja dulu , HIHI .. comel jer . And honestly, dulu masa awal kemunculan dia , aku tak minat dia . Tak tahu la kenapa . Tapi bila lama-lama dengar lagu-lagu dia , ermm Peminat No. 1 weii ... =) 

ok lah .. tengok video tu oke ^_~



9 comments

  1. waaaa siti.....hehe. dulu waktu dia single minatlah..skrang tak heheh

    ReplyDelete
  2. Minat juga ngan siti ni..bab lagu dia memang best2.. lagi2 lagu yang lama2..plg suka azimat cinta... hahahah

    ReplyDelete
  3. akoo minat ct gakk!
    tapi video tu lame sgt.tak larat nak tggu loading.hee

    ReplyDelete
  4. masa die kecik2 dulu sangat chumel..syieda pun suke tengok die..hihihi =.=

    ReplyDelete
  5. @C`ayob.com hihi oo ..c'yob minat kat anak dara jer la ni.. hihi

    ReplyDelete
  6. @Mak Usu
    aa'aa betul2 .. sy pun suka lagu azimat cinta tu =)

    ReplyDelete
  7. @akoo pae
    HIHI mmg lama .. kalau tenet slow mmg susah nk tgk ..

    ReplyDelete
  8. er..minat sape2 je..tak de taksub sgt...hihi

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤