BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK

5:58 PM

Assalamualaikum .


nak join klik banner ni oke :*

Segmen ni best jugak kan . At least kita boleh tahu kekurangan dan kelemahan blog sendiri .
Aku alu-alukan sebarang pandangan / kritikan membina mengenai blog ni untuk aku perbaiki segala kelemahan tu . InsyaAllah .. Aku tak kisah nak kritik dari segi apa asalkan haaa .. macam pesan En.Ben ni la ..

" Dilarang sama sekali , mencaci maki , mengkritik di luar batasan dan tidak berasas dan elakkan dari menyakit hati empunya blog. Jadilah pengkritik yang bijak dan bersopan " ^_~

So , jom kita saling mengkritik secara berhemah =)






You Might Also Like

12 Adam Hawa Comel

  1. salam,tumpang kritik ye.

    *saya rasa ur profile,shoutbox letak bhgian atas kat side bar tu
    *lepas tu comment ni better set jadi popup

    thank you:)
    syasyajohan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  2. hai, kyra dari segmen abg ben..dtg melawat blog awak..

    blog awak cuma perlu kemaskan sidebar..nmpk serabut sikit

    slmt brblogging :)

    http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  3. hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

    ReplyDelete
  4. yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

    ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

    ReplyDelete
  5. hai, salam perkenalan. jum singgah belog cik Lily..

    http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  6. Overall design, ok. Color combination pun ok. Blog pun tak berat, laju je loading. Hehe. Keep up the good work! ;)

    ReplyDelete
  7. Hi..hehe

    alamak sy tak tau nk kritik ape dkt blog awak ni. blog awak ni dh cantik dan terbaik! :)

    http://bebeldotsorang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan... :)deno folow sini okey :)

    ReplyDelete
  9. hye dtg nk kritik : post ni nape ramai sgt komen? hehe...>_<

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook