BLOGGER INI SUNGGUH SPORTING!

Assalamualaikum .

hi lalink !

ni first time join segmen dari Mak dara :) 




Bagi aku segmen ni menarik sebab kita kena senaraikan blogger-blogger yang sporting , 
yang selalu meninggalkan komen di penulisan kita :)

ermm aku dah terbayang dah sape .. hehehe ..










Sebenarnya semua blogger yang follow aku dan yang aku follow tu semua yang sporting .. tapi tgk syarat Mak Dara dia suh letak blogger yang komen entry kita untuk hari ni dan semalam . tu pun aku tambah sikit blogger yang komen 2 , 3 hari lepas sebab nak letak byk skit link :)


Dan 

Kepada kawan-kawan yang sudi tinggalkan komen kat belog ni , Mekasih ye .. setiap komen yang korang tinggal aku baca dan seboleh-bolehnya aku jejak kasih balik :p





13 comments

  1. Terima kasih kerana sudi join segmen picisan mak dara ini ya.. mak pasti semua blogger yg tersenarai di atas pasti rasa dihargai .. =)

    ReplyDelete
  2. sbb da beberape hari tak online neh..hehe

    ReplyDelete
  3. Mak Dara ~ Sama-sama =) segmen mak dara ni menarik :)

    Cik May ~ eh yer ke? tapi entry sy semalam Cik May ada komen :)

    ReplyDelete
  4. Fendy ~ nape xleh masuk blog awk ?

    H.J ~ sporting la :)

    ReplyDelete
  5. dya pun ada??hehe..tak sangka plak..

    ReplyDelete
  6. Rozuan ~ thz sudi singgah sini =)

    dya ~ hihi .. dya kan sporting =)

    shark ~ :p

    ReplyDelete
  7. cik najihah ~ ehh nama sama cam adik sis =)
    macih sudi singgah sini dear ^^

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤