Dah Cari Tapi Tak Jumpa

8:48 AM

Assalamualaikum & Happy Wednesday Lalink !


Sape yang dok Wilayah cam aku mesti best kan . CUTI ! =)


semalam puas aku duk pusing cari Novel Gemersik Kalbu kat  Popular Jusco Equine .. 
tapi tak ada -.-  Hari tu ada jugak cari kat kedai buku lain .. pun tak ada .
agaknya novel tu pun dah laris cam novel Ombak Rindu kan ^-~
Teringin nak baca bila tengok drama dia kat TV3 yang best tu . Kalau novel mesti lagi lagi best kan :)

Sape-sape yang tahu kat mana ada jual leh bg tahu tak kat mana ada  ?





You Might Also Like

14 Adam Hawa Comel

  1. Saya ada novel nih, nak pinjam ker? Meh dtg amik ☺☺

    ReplyDelete
  2. ari tu marina gi kedai newss.com kat dalam tesco, marina ade jumper

    ReplyDelete
  3. sy dah ada novel tu kak...

    sekarang ni sy susah nak dpt novel keluaran alaf21 kat popular kuching ni...
    sy mls nak beli tempat lain... sbb sy ada member popular...
    jd sy beli kat popular jer... murah sbb ada rebate...

    ReplyDelete
  4. fiza ~ hihi nak beli terus bole ? hihi

    Marina ~ oo ye ye .. ti kene g tesco la ..

    Masz sidek ~ mesti best kan citer dia :) untung la ada member card .. akak xde .. huhu

    ReplyDelete
  5. minggu lepas saya gi popular kt jusco cheras selatan..byk sangat stok..tp ntah2 minggu ni sold out kot..sbb mmg mcm goreng pisang panas..

    ReplyDelete
  6. dengkinya baca entri kamu nie...cuti kat KL kan...huhuhu...

    ReplyDelete
  7. jarang tengok drama novel best cam gemersik kalbu...mesti novel dia lg best kn...huhu

    ReplyDelete
  8. cinnamon | =)

    CikNana | sedang diteruskan .. =p

    fieda | tu la .. biasa kat popular mmg byk .. tp maybe dah habis .. :(

    dya | ohh .. ekk .. ok .. ti nak try cr kt situ

    kancil | hik hik hik .. sy duk putrajaya .. dkt jer la ngan Taman Equine nih =)

    Mak Usu | mmg best kan .. tu yg nk cari novel dia =)

    ReplyDelete
  9. akak beli online di laman web alaf 21 la akak..kat dlm kedai buku kot2 habis.. hihihi =.=

    ReplyDelete
  10. waaa aku tak minat baca novel..aku lagi minat baca yang berunsurkan ilmiah..motivasi, keagamaan....terutamanya benda yang aku tak tahu!....ala awak..cuba tanya kawan..kt fb tu...mana tahu ada.

    ReplyDelete
  11. Penjual Raflesia ~ ouhh leh beli online eh ? hihi tak tahu pun

    C'ayob ~ ok . dh tny & dh dpt maklumat =)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook