Layan je lah

Assalamualaikum .

hi lalink !


Tengok Adnan Sempit 2 jom  :) 


Tiket untuk 4 orang . jam 9.00 mlm . Aku , Mr.Cardigan , Weeda & Hanif . Tak tahu la movie ni best ke tak coz masa aku tengok Adnan Sempit dulu , ermm tak ada la best sangat . aku siap tido dalam panggung :p 
Yang movie sekuel dia ni pulak Mr.Cardigan ajak pegi tengok . so memandangkan dah lama tak tengok wayang , pegi jugak lah . Harap-harap best la :)
nanti aku review oke.




10 comments

  1. sy hari sabtu ni p tengok movie... tp tak tahu lagi nak tengok cerita apa...

    ReplyDelete
  2. haha
    siap leh tido lg..
    pelik nie...

    ReplyDelete
  3. Masz ~ tgk kt mana tu ^^

    H.J ~ haha .. eh dah th ek .. hihihi

    Shark ~ huhu . plot citer tak best mmg blh ketiduran .. :p

    ReplyDelete
  4. mesti best kan nnt bila dh abs exam nk gi tgk pulak la..^_^

    ReplyDelete
  5. tidur dlm panggung??pelik btl..hehe
    dah review citer tu gtau dya tau..

    ReplyDelete
  6. nti akak review la cikit sai cite ni.. syieda pun nak tau :)

    ReplyDelete
  7. officemate kata best... xtahu lh. xtengok pun lg. hee...

    ReplyDelete
  8. Uncle ~ tak ponn .. single bersingle =)

    akuadalahaku ~ hihihi .. pegi la nanti :)

    dyabunga ~ kalau citer bosan mmg sy tertido :p

    Rafflesia ~ ok dear =)

    deqnoor ~ oh .. best la tu agaknya ..

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤