Seharian di situ

11:36 AM

Assalamualaikum .

hi lalink !

*entry bergambar*



hambek kau !
Pembuka ayat dengan gambar gedabak nih . hihihi

Masa hari minggu lepas aku isi dengan jalan-jalan , shoping sikit-sikit kat Sunway Pyramid . Ni baru kali kedua aku pegi sana . memang penat-gila berjalan dalam tu . Dah la pakai heel . Jadi satu hal pulak kena beli selipar . :) 
Pegi sana dengan Mr Cardigan & Weeda

Pusing cari  parking je dekat 45 minit . Tapi disebabkan nak sangat tukar angin jenjalan  tempat lain selain Alamanda , yang aku sendiri dah boleh ingat kedai-kedai kat dalam tu , gagahkan jugak lah . Penuh wei makhluk manusia dalam tu .



Baru sampai



Kat sana still dalam mood TBC . 

 

Mr&Ms F . Kami mmg suka ambik gambar :p



Macam real batu-batu kat sini .


Time makan kami pilih untuk penuhkan perut dengan Pizza kat Pizzahut .
urrmmm yummii .. :)



Mr Cardigan nak jadi kassim selamat :p


Seharian kat sana , balik umah rasa nak duduk atas kerusi urut yang bergegar tuh . kaki lenguh sangat .




You Might Also Like

6 Adam Hawa Comel

  1. baju merah tu malu2 nk posing..haha

    ReplyDelete
  2. ala kamu lawa lah. mata besar bolaatt! de lesung pipit lak tu..


    hmm..



    benci.
    tanak kawan.



    -.-

    ReplyDelete
  3. H.J ~ eh . weeda mmg pemalu tahap impak maksima . HAHA

    Cik Ungu ~ biasa2 jer laa... alaalalal kawan la kawan la .. nak kawan ngan cik ungu .. huhuhu ..

    plezzz .. :)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum fiza...wah jejalan yer hepi semuanya...:)

    ReplyDelete
  5. maszull ~ w'salam mama .. hihihi hepi =)

    ReplyDelete
  6. kamu berdua mmg romantik:)
    pizza yg baru tu mmg best:)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook