BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

Assalamualaikum .

hi lalink !

Jom Kritik jom :)



Sebab aku perlukan kritikan / teguran :

Boleh la aku menaiktaraf / upgrade skit blog ni kalau ada yang kurang atau menyakitkan mata atau menyerabutkan pandangan lalink yang singgah / tersinggah atau menyinggah kat sini :)

kalau korang rasa susah atau tak ada idea nak kritik pasal blog ni . Hahh kat bawah ni aku sediakan beberapa kritikan yang korang rasa nak bagi kat blog aku ni . Pilih jer kalau berkaitan oke =)

1. Blog ni berat / lembab dan yang sewaktu dengannya .
2. Warna background / sidebar or font tak sesuai . Sakit mata tengok .
3. Header tak lawa . Sila tukar .
4. Widget banyak sangat . nampak serabut !  *err rasa cam tak banyak :p
5. Selain pilihan kritikan-kritikan kat atas . Bagi la kritikan yang korang rasa perlu untuk blog ni :)
Tapi , sebelum kritik tu . baca dulu pesanan BA kat bawah ni yer :)

"Tolong kritik dengan berhemah dan bijaksana. Jangan serupa cam lanun yer"


Akhir kata dari sy,
Kritik lah dengan seikhlas hati . :)



15 comments

  1. As salam...

    singgah dari segmen yang sama..aikk fiza belum sempat direview dah mereview blog sendiri ..hehehe

    Tapikan overall akak rasa blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

    jemputlah singgah ke blog akak ...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  2. erm.. aku rasa dah ok dah blog kome nih.. erm.. ce try kaler lain sbb byk sgt blogger perempuan guna kaler pink.. tp kalau nak maintain dengan kaler ni ok je.. blog tak berat pun. header pun cantik.. tulisan ok.. tu je.. sekian.

    ReplyDelete
  3. xde benda nak komen... semuanya okay dan cantik... entry yang simple dan mudah d baca... keep it up...

    yayahnasake.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama

    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  5. oke je sumuanya ,,

    http://gadeshmanje.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. blog simple tapi menarik..blog yang mempunyai warna yang meriah..teruskan usaha yaa..weee

    jemput singgah:
    http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. For me this is perfect!!


    jom pergi blog saya pulak

    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    ReplyDelete
  8. x sempat nak join..tp sy boleh kritik ke fiza?...eheheh

    ReplyDelete
  9. hye..dari segmen abg ben..
    kalau sudi kritik blik blog dya ye..:D
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

    blog ni dah ok..tak payah nk tuka dah..:D

    ReplyDelete
  10. dtg dr segmen abg ben,
    blog awak..shida se ok je kemas :)

    jom kritik blog shida,
    http://duniakushida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. blogwalking..
    hihi sorry..cik iena bru nk blogwalking slps join segmen april bloglist ben ashaari..
    lately bz sket..
    okies cik iena follow kamu yer..
    jgn luper follow blog cik iena sekali yer

    http://www.ienaeliena.com/

    ReplyDelete
  12. Mekasih kawan , atas komen/kritikan / pujian yer =)
    Much Love .. Muahhxx

    ReplyDelete
  13. ok da ni.. mcm xde pe nk komen

    jom kritik blog CA

    http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  14. Kalaulah header blog ni biru gak .. alangkah bestnya .. lalalalala :P

    ReplyDelete
  15. HH ~ hihi kan kan . nk tukar jugak nanti =) nk cr idea dulu :p

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤