BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012

12:03 PM

Assalamualaikum .

hi lalink !


aihh .. sudah mac meh ? aiyakkk cepat nya kan . :)

kontrak bloglist feb 2012 pun dah tamat hari ni sepatutnya , TAPI , sayang la nak buang :( nanti nanti lah . bila dah ada yang sudi nak masuk dalam bloglist April ni , baru gantikan eh  :p

Belog ni belog peribadi untuk aku berkongsi cerita-cerita aku atau apa-apa je cerita disekeliling aku yang menarik untuk aku kongsikan :) 

Apdet blog ? erm , kalau ada cerita , aku apdet la :) seboleh-bolehnya setiap hari . kalau tak buat entry pun at least aku blogwalking .


nak join dan tgk syarat-syarat dia , klik banner BA ye :)

psst ~ Harap-harap kawan-kawan yang ada dlm bloglist feb ni join segmen bloglist april ni pulak =) 




You Might Also Like

28 AdamHawa Ohsem

  1. singgah sini dari segmen yagn sama...

    sudi tukar link dengan akak..

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  2. ye akak berminat..hehehehe..

    tq dik...

    ReplyDelete
  3. ya sy berminat... blog akak masih tersenarai dlm bloglist sy... :)

    ReplyDelete
  4. ya,saye berminat..dah masukkan awak dlam bloglist..^^

    http://ciknisa89.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. YA. SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA. BLOG ANDA SUDAH DIMASUKKAN DALAM BLOGLIST SAYA :)

    Follow anda juga :)

    http://shazanahanisnamadiberi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. ye..pacik sudi..hoyeahhh

    http://mencaribelog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  7. ANDA SUDI UNTUK TUKAR LINK BERSAMA SAYA..?

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  8. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?


    eh masa bloglist feb kita tak sempat berkenal2 kan??

    http://bilajejarimamamenari.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://www.ienaeliena.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    Link anda telah cik iena masukkn dlm blog list cik iena
    (^_~)

    ReplyDelete
  10. tQ..sy dah msukkan dlm senarai.. :)

    kalau xde bgtahu ye..

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan, berminat Untuk menukar link bersama saya?

    http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  12. sy pun tak buang lg bloglist feb..cuma ganti tajuk aje..eheheh..nak join yg ni plak./

    ReplyDelete
  13. berminat..dya dh letak dlm bloglist..:D

    ReplyDelete
  14. ye..saya berminat nak tukar link dengan kak fiza..hehe

    ReplyDelete
  15. sy berminat. sudah senaraikan kamu dlm bloglist sy :)

    ReplyDelete
  16. Salam~
    Anda berminat untuk menukar link bersama saya?
    http://zamani84.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  17. Ya. saya berminat... dah letak dalam list dah

    ReplyDelete
  18. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  19. yuyunk semua ~ sy dah letak korung dlm bloglist =) . Mekasih sudi tukar link ^^

    ReplyDelete
  20. dyabunga ~ awk privatekan blog ek ? tak boleh nak masuk blog awk . tp sy dah letak dlm bloglist =)

    ReplyDelete
  21. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://kayyana85.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    TQ!

    ReplyDelete
  22. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “ :)

    http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    done follow u :)

    ReplyDelete
  23. dah add ur link dlm list saya. selamat berkenalan.. follow kamu juga.

    ReplyDelete
  24. slm...


    'Anda berminat utk menukar link bersama saya..??'


    http://mamayana10.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-2012.html

    jika setuju.. blog anda akan ada dlm bloglist mama...;)

    ReplyDelete
  25. slm..

    follow u dr segmen yg sama
    http://comelstory.blogspot.com/2012/03/tajuk-ben-ashaari-dan-rakan-bogger.html

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

My Blog List