Ben Ashaari dan header blog saya

Assalamualaikum .

hi lalink !

eh . join segmen lagi la =) weekend kan , apdet blog dgn join segmen :)




Header



Aku buat header ni sendiri . Memang tak kebabomm pun tapi aku puas hati dengan hasil tangan sendiri :) 
*tapi sekarang ni tengah berusaha nak buat transparent pulak :p .. macam comel je header camtu:).








15 comments

  1. buat2:)

    http://arazua.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    ReplyDelete
  2. assalammualaikum ! saya dari http://beihamat.blogspot.com/ selamat berblogging :)

    ReplyDelete
  3. assalammualaikum ! saya dari http://beihamat.blogspot.com/ selamat berblogging :)

    ReplyDelete
  4. hi. dari segmen yg sama.
    sudi2 lah singgah ye.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  5. hi singgah sini dari segmen yang sama.shaz follow awak,hope awak sudi follow shaz balik nice blog
    http://bee-shawal.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    ReplyDelete
  6. cantik effect retro pada image kat header tu ^^

    datang dari segmen yang sama,jemput singgah
    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    ReplyDelete
  7. wow, nice header and nice description. Keep it up dear (: jom follow shiema pulak - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    ReplyDelete
  8. hi.. datang dari segmen sama :)
    btw done follow awk..

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    ReplyDelete
  9. Cantik Header anda ! =)

    pelangianoy.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. hai, jln tengok perserta segmen abg ben. slm perkenalan. jom g blog saya.. =)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤