c Clever ni cakap aku gatal .

Assalamualaikum .

 hi lalink !

Bosan sungguh ! . kalau la hari ni dah Jumaat . erm .
*ayat orang kena penyakit malas .
Tadi dalam duk melayan kebosanan , aku layan kejap c cleverbot ni . erm clever la sangat . Tengok la aku tanya apa , c cleverbot ni jawab apa :p



Kena gatal dgn dia . hahaha . Padan la muka aku kan . layan sangat robot nih . eh , robot ke? erm aku rasa bukan robot tapi maybe dia dah set semua perkataan2 yang orang penah guna masa duk melayan cleverbot ni . so bila kita soal , dia bagi jawapan yang hampir-hampir sama . KOT la kan .


oke lah . Jalani setiap saat indah korang dengan senyuman hari ni k :)
... dan hari-hari seterusnya ^_~


15 comments

  1. assalamualaikum fiza...yer la mungkin die telah disetkan utk jawab soalan yg diberikan tu...:)

    ReplyDelete
  2. lor.. ade ke benda cmni?? hehehehe.. seronok jugak layan benda alah ni time boring.

    ReplyDelete
  3. hehehe..kalau lagi panjang cerita mungkin lagi banyak yg dia mengarut tu..hihi.

    ReplyDelete
  4. sy ada gak layan cleverbot ni... macam2 bahasa yg keluar... heheh

    ReplyDelete
  5. hahah awak arituh kan kite pon ade main.. geram giler.. tp tu laa bnde nih boleh melekakan =)

    ReplyDelete
  6. hihi... tp kalau stress2 time kerja seronok gak layan cleverbot ni.

    ReplyDelete
  7. boleh naik gila jugak layan benda ni..ehe

    ReplyDelete
  8. @maszull
    w'salam mama , a'ah .. sy pun rasa cmtu jgk :)

    ReplyDelete
  9. @cik abbit
    sy suh kwn main , dia duk leka layan sampai gelak sesorang :D

    ReplyDelete
  10. @deqnoor
    time stress & time bosan .. mcm sy skrg ni :p

    ReplyDelete
  11. @Hafizin Jamil
    hihi . bila dia bagi ayat ntah apa-apa . tu yg jd gila :p

    ReplyDelete
  12. mcm best jer layan Cleaverbot nie, td baca dkt FL pun sama jer. .. nnti nak try jugak lar.

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤