Heading to Kuala Linggi

Assalamualaikum .

hi lalink !

Aku , MrCardigan & Weeda otw ke Kuala Linggi ni , ofis MrCardigan buat family day . Sejak keje, ni la first time aku join family day camni .. Huhu . Aku tak tahu kat mana Kuala Linggi ni , cuma MrCardigan cakap lebih kurang 90 km dari Putrajaya . Err jauh ke ?

Next entry aku apdet , meriah ke tak kat sana :)


Dalam kete , Baru nak gerak :)
Mr.Cardigan jumpa kawan jap . Bosan nunggu :p
Mr Right eh silap .. Mr Love


4 comments

  1. bestnye..! cik nur tgh kerja..huhuh

    ReplyDelete
  2. best nye join family day. mesti seronok kan

    ReplyDelete
  3. drive safely... biar lambat asal selamat.

    ReplyDelete
  4. family day...best kot kalau dpt join..:D

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤