Ipoh Ipoh Mali

Assalamualaikum .

hi lalink !

Yayy .. Home Sweet home , dah sampai rumah dah . semalam bertolak ke Ipoh lepas Is'ya , sampai lebih kurang kul 11 malam . lewat sikit sampai coz semalam kan hujan lebat sangat kat KL .

Aku dapat sapina bicara untuk kes tahun 2009 lagi , lama dah kan .. dari tahun lepas lagi aku di panggil tapi kes tu asyik postpone jerk . dan pegi semalam pun kes tangguh lagi . Bulan 4 ni pulak jalan , kali ni memang betul2 jalan . kata PO la :) err tapi kalau tangguh lagi pun tak pe , hehe leh g Ipoh lagi :p

Dekat setahun tak jejak kaki kat Ipoh , wah .. dah ada perubahan dah , hotel yang dulu tak siap-siap .. sekarang dah tinggi melangit .. gah dah . best tau duk Ipoh :) Masa mula-mula nak tukar datang Putrajaya dulu , aku sedihhh sangat . banyak kenangan kat situ .

Ofis Ipoh , *isk .. isk .. nk keje sini balik :(


Nama aku still ada dalam senarai :p .. opss , masa ni status 'CIK' lg ye . hihi


Ni salah sorang BFF aku kt Ipoh :) Kak Jai@Jejai . K.jai ni garang ,
 tapi sempoi :)

Jejai , Siti .. sila abaikan plastik hitam dan keselerakkan kt belakang tuh .
Dorang tgh kemas ofis untuk 5S

Balik dari Mahkamah , aku lepak kat Ofis Ipoh kejap , saja nak jumpa kawan-kawan :) Mr.Cardigan pun sama lepak kat ofis , dia jumpa geng-geng dia :p  sambil mengimbau kenangan silam . hik hik hik :)



Oke lah bubyeee .. citer 3 janji dah main dah :) layan duluu ^_~







8 comments

  1. Tak pernah menjejakkan kaki kat ipoh hewhew eyhh best akak kerja kat mahkamah nanti hari hari boleh tengok penjenayah heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tak keje mahkamah yunk :p .. tapi ada urusan keje kt situ :)

      Delete
  2. Replies
    1. tuuu .. kt pics pintu masuk tu ada nama kementerian :)

      Delete
  3. wah...sedap arr..sambil berjln2..

    ReplyDelete
  4. dari ipoh terbang ke PJ la ni ye.. ee

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤