Kecik , Comel .. Wah , Gambar Apple

Assalamualaikum .

hi lalink !


eh . sape duk Putrajaya ek ? semalam Black Out kan . alah tak tengok jam pulak kul berapa . Kejap je , tak sampai seminit pun . Aku duk cakap dengan umi kat telefon , tetiba gelap gelita satu appartment . uh .. cuak jugak :p hehe tatuttt ..

Tak tahu la apa masalahnya . tapi masa aku baca status fb beberapa kawan , ada jugak yg kata Putrajaya black out . agaknya satu Putrajaya ke bergelap semalam ? erm entah la .

ok dah pasal bergelap -gelap nih .

cer tengok kotak bekas lens  kat bawah ni .






comel kan . kan . kan .. gambar Apple tu yang buat aku geram tengok . hihihi . benda ni aku beli kat Alamanda semalam , ada satu gerai kecik depan kedai Bata . err jakun ke aku sebab baru tahu ada kotak lens yang macam-macam design camni ? @_~

kecik je bekas dia , senang nak travel . dalam tu ada satu set kelengkapan menyimpan lens , sepit dan air dia :) 

kalau suka . Pegi beli sendiri . ni bukan entry niat untuk berniaga ye :p


12 comments

  1. aah kan..1 putrajaya ke bergelap?

    ReplyDelete
  2. pantang ada bnda comel je kan:p
    ehehe
    tp mmg chumel

    ReplyDelete
  3. salam..
    berminat utk beli domain utk blog ni tak?

    cth

    www.nama domain yg dipilih.com


    if berminat blh email ,sms or call saya ye

    email : sales@nahrinet.com

    hp : 019 979 7070

    thanks

    ReplyDelete
  4. mmg comel pun bekas tu.. nk beli jgk tp xpkai contact lens..takut..hihi

    ReplyDelete
  5. nad pon ada 5 bekas contact lens..:D

    Salam, sy dengan rasminya melepaskan komen untuk menjemput owner blog join saya punya bloglist jika sudi..hehe..di link ::

    http://www.nornadiah.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

    ReplyDelete
  6. ntah bila nak cuba pakai lens..blom bersedia sbb da lama sgt pakai spek..huhu~

    bekas tu sgt comey!~ ^^

    ReplyDelete
  7. kawasan mak di lembah keramat pun dulu selalu ada masalah begini.. syukur skrg tak lagi..

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤