Kenapa buat macam ni . Ibu tu ..

Assalamualaikum .


Sumber : MyMetro 

Kesian Ibu ni . 
Andai anaknya tu masih hidup , sihat dan sengaja tinggalkan ibu dia macam ni ,  semoga hati dia terbuka untuk mintak ampun dengan ibu dia . 

-Jangan anggap kekurangan seorang ibu itu satu beban , sebab jika nak dibandingkan dengan susah payah dia mengandungkan , melahirkan ,kesakitan yang ibu rasa masa nak melahirkan ,  air susu yang ibu bagi kat kita , jaga kita dulu .. takkan terbalas sampai mati pun .  
Tambahan pulak kalau anak lelaki .. sebab sampai mati pun SYURGA dia tetap dibawah TAPAK KAKI IBU .






12 comments

  1. Sanggup buat ibu kandung sendiri macam ni..Hmm,Dunia2..
    Btw,suka nama "Fantagiro" tu..ada nostalgia sendiri bagi saya..hehe..I Follow Here..;D

    ReplyDelete
  2. if dia mmg niat nk tinggal ibu dia...kalo jumpa anak dia tuh, mmg abes la kena belasah org ramai.. adeshhh~

    *hope takde perkara yg buruk terjadi kat anak dia smp x blk jemput ibu dia tuh*

    ReplyDelete
  3. kesian nye... sampai hati dia buat ibu dia macam tu...

    ReplyDelete
  4. semoga anak dia bertaubat dan sempat mintak ampun dengan mak die..

    ReplyDelete
  5. @AyuAdzum
    Dunia akhir zaman .. macam2 ..
    oh ya ke ? hihihi mesti The Cave & The Golden Roses kan :p

    ReplyDelete
  6. @*SiRibenMerah
    tu la . hope ada pihak yg berusaha mencari maklumat anak dia ..

    ReplyDelete
  7. sampai hati anak dia wat gitu......wlpn mak dia pernah wat salah pun mak dia x layak tuk dibuat sedemikian rupa....

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum fiza...sanggup seorang anak meninggalkan ibunya keseorangan begitu mana pergi sifat seorang anak tu x mengenang jasa ibu yg membesarkannya...

    ReplyDelete
  9. manusia sekarang..ntah laa.tak tahu nak cakap ape...

    ReplyDelete
  10. Sayangi lh ibu kita selagi hayatnya masih ada..

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤