Review | Selamat Ulangtahun blogbeginsatforty :)

Assalamualaikum .

hi lalink !

Entry khas untuk .. Uncle Gedek !

Selamat Ulangtahun ke -3  blogbeginsstforty.com :)

Semoga terus success dan terus membuat sy dan pembaca lain sentiasa bergelak & hilang tension bila singgah kt blog uncle :)

oh ya .

ni gambar pertama yg uncle publish pada 26 Mac 2009 dalam first entry :)

kan uncle kan .. betul kan . :p

:)






psst ~ korang mesti dah kenal blog uncle ni kan ^_~


10 comments

  1. Tak kenal pon , tapi sekarang akan kenal ehehehe

    ReplyDelete
  2. hehe .. sila ke blog beliau .. mesti happy =)

    ReplyDelete
  3. hehehe... memang kenal uncle ni... entry dia sempoi jer... :)

    ReplyDelete
  4. nak tumpang sekaki ucap selamat ulangtahun..jugak!

    ReplyDelete
  5. hari2 singgah blog uncle G.. :)

    ReplyDelete
  6. kalau on9..selalu terjah blog uncle G.. :)

    ReplyDelete
  7. uncle ni mmg style! gua suka!

    ReplyDelete
  8. kenal uncle ni..tapi tahan tgk pic dia..bila tengok pic dia mesti dya tergelak..hihi

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤