Weekend #1 | Taman Putra Perdana

9:52 AM

Assalamualaikum .

hi lalink !


Siyess , first time pegi Taman Putra Perdana ni walaupun dah setahun lebih jd penduduk Putrajaya ni :p
Lawa weh tempat ni .. siap ada teropong blh tgk Putrajaya :)

Aku pegi sini konon nak jogging , tapi last2 Brisk-Walking jerk , tu pun tak beria sangat sebab sibuk duk ambik gambar :p

Korang kalau duk Putrajaya , petang-petang pg la jogging sini , sejuk jer tempat dia :)
santai jer ^_~




ni la teropong tu :p . yang jauh nampak besar .. huhu






You Might Also Like

13 Adam Hawa Comel

  1. alahai..jelesnye tgk org besenam..CM mls pulak.. ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi .. pasni pas kwen .. CM mesti kene bersenam :)

      Delete
  2. Kite tak merasa laa nak gi putrajaya , jauh sangat hewhew

    ReplyDelete
  3. lama tak pergi jogging..lain kali ajak lah dya sekali..hihi

    ReplyDelete
  4. maman selalu dtg sini... atuknya rajin melayan cucu main kat taman mainan tuh..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi ye ke ? a'ah .. ramai kids kt sini :)

      Delete
  5. mcm penah pegi tp xtau.. hehe

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum fiza...wah seronoknya dpt jejalan sambil bersenam...:)

    ReplyDelete
  7. okeylaa. keluar peluh jugaa tuu. hehehh

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook