Artis I Mat Haron vs Aaron Aziz

Assalamualaikum .

hi lalink !

ahaaa .. kalau dah popular ditambah encem pulak .. nama pun orang nak jadikan isu kan . hik hik hik .

Ni semua gara-gara ada sorang hamba Allah yang dah sebarkan  kad pengenalan yang kononnya itu ialah milik Aaron . hahaha . gila weh aku gelak . tu la dia kecanggihan edit-mengedit kan . 

nah tgk gambar nih 

kan ke nampak sangat telah diedit tu :p

Dan yang jadi isunya ialah pada nama yang tertera tuh .
Katanya itu ialah nama sebenar Aaron Aziz . Tapi Diyana , isteri Aaron dah jelaskan dah bahawa tu semua gosip je , nama sebenar Aaron ialah Aaron Aziz Mustapha . bukan seperti yang dalam gambar tu . 

Kesian Aaron kan , tak pasal-pasal benda tak betul ni tersebar . ishh .
Sabar je la ^_~




8 comments

  1. macam-macam..blh mengaku dia aaron aziz..ni yang nk marah ni..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dya mesti minat aaron kan , kan ,kan .. hihihi :p

      Delete
  2. Ade yang tak puas hati laa tu , stiap yang berjaya mesti akan doitumpaskan yeahhhh ~ hehehe

    ReplyDelete
  3. mcm2 kan..ni kes april pool la ni..

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤