Brisk-Walking


Assalamualaikum .

40th BPGK

Program brisk walking ni juga salah satu acara sempena sambutan 
40 tahun BPGK , diadakan pada hari sabtu 14 April lepas . Meriah riah sungguh ! sebelum ni setiap kali aku berbrisk walk , mesti penat ge-gila punya . Tapi kali ni ,
mungkin sebab ramai yang join , kalau tak silap dalam 400 lebih kot termasuk
 yang bawak keluarga so letih ,lenguh kaki pun tak rasa :)














Aku selalu lupa nak tanya penyelaras BW ni berapa km perjalanan kami . 
agak-agak ada 5km ke , erm ke lebih .. sebab jauh jugak mengelilingi Taman Warisan tu . Last point dalam dewan KPDNKK , sampai-sampai je terus ambik makanan . huhh terkumpul balik lemak yang hampir-hampir nak terbakar tadi :p
Cabutan bertuah pun ada :) lebih kurang 132 hadiah disediakan .


dan yang paling best


aku antara yang bertuah tu :)





hooyeee ! dgn no 40 sempena 40th penguatkuasa :p
err no kete Mr.Cardigan pun 40 ^_~







17 comments

  1. tahniah.....menang ke?? hebat tu

    ReplyDelete
  2. wah... bestnye... ramai2 berkumpul...
    hadiah pun banyak.... :)

    ReplyDelete
  3. Yanty macam kenal la gegurl lat belakang tu dalam picture yang ke-4!

    ReplyDelete
  4. Assalamualikum fiza.


    Alhamdulillah

    bab dpt hadiah paling best sekali kan..berbaloi.

    cantik orangnya.

    ReplyDelete
  5. ermm..dah lama tak beriadah..sejak kurang sihat dua bulan ni :)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤