Rehearsal Koir

9:54 AM


Assalamualaikum .


40th BPGK



Wahh lamanya blog terbiar , bersawang , labah-labah menari-nari gumbira :p

Minggu ni sangat sibuk dengan persiapan sambutan Hari 
Penguatkuasa KPDNKK yang ke-40 , walaupun tugas yang aku kena buat tu bukan la sebagai MC, pembaca doa atau penjaga sound system , tapi dah aku terlibat jugak 
so kena la bagi 
full komitmen kan :)

4 Majlis yang diatur sempena sambutan ni . dan aku secara rasminya terlibat sebagai AJK dalam 3 acara . hahh nampak .. sibuk kan aku :p

3 acara tu - Majlis Perjumpaan Penguatkuasa Bersama KSU , Persidangan 1Penguatkuasa dan Majlis Makan Malam BPGK .

So , dalam sari dua ni aku nak postkan gambar dan cerita pasal sambutan je , personal blog kan , mesti la kena banyak isi dengan aktiviti sendiri :)

Untuk Majlis Perjumpaan Bersama KSU aku terlibat dalam persembahan Koir BPGK . hambik ko , firts time aku join koir masa skolah rendah dulu :p dah boleh imagine menyanyi dengan suara kuat , gerak badan ke kiri kanan , atas stage . adeh malu , malu :*

Latihan koir bermula 3 hari sebelum acara . Oh ya , koir dengan petikan gitar . 
kira akustik la :p






#bersambung



You Might Also Like

16 Adam Hawa Comel

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook