Remove sudaa

12:30 PM

Assalamualaikum .

hi lalink :)


Dah remove dah kotak vote belog aku tu :) 

Terima kasih ye pada yang sudi tolong aku buat tinjauan tu . Hasilnya , alhamdullilah

 87% vote suka 
1 vote belog ni tak menarik
 1 vote tuan belog sombong

tak pe , aku tak marah pun :) tengokk senyum lagi tu . hihihi

Oh ya , hari ni cuti kan . Wahh best la . boleh tido bangun lewat , boleh pegi jenjalan , boleh hang out ngan kawan , macam-macam plan bila cuti :)

Aku pulak , plan nak jumpa kawan sekolah dulu kat KL , tak sabar rasanya kumpul balik 3 sekawan :) I'allah .

satu lagi plan nak ziarah baby baru Qhaliff , yang ni petang . I'allah kalau sempat . 


Oke , Selamat Bercuti semua ^_~




You Might Also Like

6 Adam Hawa Comel

  1. qhaliff baby abg ben tu ke? kiss for me! hee.. ^_^

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti dear :) semoga hari ini dilalui dengan senyuman yang indah :)

    ReplyDelete
  3. kirim slm kt babby qhaliff ye..:)

    ReplyDelete
  4. bestnye... nak ziarah qhaliff... nak ikut... huhuhu(kena tempah tiket kapal terbang dulu ni kalau ikut...)

    ReplyDelete
  5. Qhaliff baby abg ben ke..?
    bestnyerr... :)

    ReplyDelete
  6. hukhuk ingat remove apa tadi -,-

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook