Retro Nighto

1:15 PM


Assalamualaikum .

40th BPGK

Gambar dah diupload , so aku sambung balik cerita pasal sambutan 40 tahun penguatkuasa KPDNKK ni :) 
RETRO - itu dia tema untuk dinner kami . memang sporting habis lah semua yang datang . Menteri dan KSU pun ada :) Majlis ni dibuat pada malam 17 April .


 Jadi ke tak retro aku ni :p

 ni la tugas aku , perghh kelam kabut wei kat pendaftaran untuk cabutan bertuah .
poninggg den !


 jemputan VVIP


sporting kan dorang , sampai aku pun tak kenal sape :p

 err .. ehem ehem ., hihi

Persembahan pun best jugak , meriah riah oke :)





 tu dia , kak nita versi PGK :p , seksis seksis seksis

Tiba pulak giliran cabutan bertuah , hadiah yg paling grand - TV LCD 40'
tau dapat kat sape ? hahh tu dalam gambar tu .



 ni la dia penerima bertuah ituuu .. :)

lebih kurang kul 10 kot VVIP balik .



Tapi , persembahan masih diteruskan :)
yeahh bet it , oo bet it !



kul 11 lebih , majlis pun berakhir ..tapi sempat lg snap 2,3 gambar :p









Malam tu memang betul2 meriah walaupun ada jugak la kekurangannya , 
alaa biasa la , mana ada yang sempurna kan . 
Tapi kan bole percaya tak , ni la first time aku pegi dinner , tapi tak sentuh pun makanan . aku cuma makan eskrem je . balik je rumah aku terpikir jugak , eh nape aku tak makan . nafsu makan tak de . mungkin sebab penat kot masa duk daftar cabutan bertuah tu dah ramai orang serbu, pastu kena berjalan je nak bagi mangkuk nombor kat VVIP untuk 
cabutan . lenguh kaki .

lenguh-lenguh pun berbaloi la , aku dapat jugak hadiah bertuah :p hihihi ehh tak tipu oke , cabutan tu orang lain yang buat , aku dapat lack dari IKEA . hihihi best kan . nasib baik ringan je nak bawak :p





You Might Also Like

6 Adam Hawa Comel

  1. meriah majlis... hadiah pun nampak lumayan... mesti best kalau dpt... :)

    ReplyDelete
  2. wah.. meriah nya majlis ni.. ramai yg dtg..

    ReplyDelete
  3. meriahnyaaa... dah lama tak joint event2 camni sejak tak keje dah ni huhu.... kemain lagi retro lagi sumorang...

    ReplyDelete
  4. wah...mcm majlis org lama2 je.. mgkin sbb pakaian lama2..
    mmg nmpk meriah, yg tlibat lagilah meriahkan..

    ReplyDelete
  5. pehh. hadiah cabutan bertuah diaaa :0

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum fiza....betul2 retro la cantik n meriah majlis...:)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook