Segmen Interview Review By Hana

9:14 PM

Assalamualaikum .

hi lalink :)


Ni kali kedua aku di tag oleh yayah , Kali pertama di tag hari tu , tak sempat nak join :p
Kali ni aku kena tembak pulak , tembakan yayah tu kena time pulak , so aku join la . segmen ni dibuat oleh Hana  :)


Segmennya senang je , sesi soal jawab ^^

Jom Mula




1. Siapakan Nama anda (Nickname pun tak pe) ?
Nama syaye ialah *tetiba mengedik pulak* fiza , nama glamer fizafantagiro :p

2.Berapakah umur anda?
Muda lagi , baru 18 . eh tak tak , aku tipu ^_~ 

3.Apakah konsep blog anda?
Blog peribadi yang :
  # berinformasi sikit-sikit , 
# bergosip sikit-sikit
# berkongsi sikit-sikit

4.Apakah perasaan anda apabila menjadi seorang Blogger?
Semua perasaan ada ,
# gembira
# teruja
# kadang-kadang sedih
# kadang-kadang kecewa 
TAPI tak pernah lagi terfikir untuk berhenti berbelog :)

syarat seterusnya , kena tag kawan lain , ermmm
tadaaaa !

dengan rasminya kamu-kamu yang chumil kat bawah ni ni diTAG oke :)



Oke DONE !




You Might Also Like

9 Adam Hawa Comel

  1. uncle ingat kamu memang 18! haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh uncle .. uncle la org paling ensem kt blog nih . hihihi

      Delete
  2. Saya punya taknak review...??? Lama tak singgah sejak takleh LOGIN selama 5 minggu... Aduiii....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nape lama x login ? bz ekk .. hihi akan dipertimbangkan :)

      Delete
  3. Thankz sis tag sy....

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-interview-review-by-hana.html

    ReplyDelete
  4. terima kasih join hananya segmen...klau umur bkn 18..hbs umr awk bape??

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook