Super Spontan , Super Lawak

3:39 PM

Assalamualaikum .

Salam khamis semua :)
Nak apdet pasal kesesatan di KL semalam , tp gambar tak ready lagi pulak . 
next lah :p

entry ni aku nak cerita pasal satu program lawak di Astro Warna yang
sedang hangat berlangsung sekarang ni .
Apa dia ??
yaaaa..

SUPER SPONTAN !



Rupanya dah 2 minggu Super Spontan ni bersiaran . aku pun tak tahu . tahu tahu pun masa aku balik kg last week , satu family aku layan citer ni . aku pun join tercongok depan tv. sekali tengok , adehh nak pecah perut den gelak nokk ngehhh . Siyess lawak ! sungguh lawak .
semua aksi yang dorang kena buat ialah spontan . bukan lakonan . hahaha . tak caya jumaat ni layan k :)
Yang aku tak tahan , Amir jadi pengkritik jugak tuh . adoyai ^_~




psst ~ aku suka gelak , sebab tu aku suka sangat layan citer yg berunsur komedi nih :p
hilang stress bila kita ketawa :)



You Might Also Like

14 Adam Hawa Comel

  1. ahaha
    program ni mmg lawak
    tp last week x adil ler bruang comel..
    sket2 johan je kuar..

    ReplyDelete
  2. sis tak berkesempatan lagi menontonnya...kelakar ye? mesti tonton ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk la sis :) mmg super duper lawak ..

      Delete
  3. ada kat youtube tak..nak tengok jugak ^^

    ReplyDelete
  4. oh? macam best. kena tgk kat youtube ni.
    *rumah tak ada astro warna. sobs!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik hik hik ... oke je layan kt youtube :p

      Delete
  5. kitorang pun layan satu family. memang kelakar. nak tercabut urat perut gelak. hahaha.

    ReplyDelete
  6. memang lawak giler..kalau tengok berkali-kali pun confirm sakit tekak sebab gelak

    ReplyDelete
  7. nur belum berkesempatan lagi nak tgk...dgr citer ramai yg ckp best..
    nanti nk tgklah..

    ReplyDelete
  8. tgk la Cik Nur .. lawak sgt! hihihi

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook