Artis I Aidil Batal Hasrat - Masih Sayang Rita , Ady Putra berpisah


Assalamualaikum .



tekan gambar pastu zoom utk bacaan lebih jelas (open in new tab-zoom)

Aku ikuti kisah dorang ni sebab aku suka Rita :) Walaupun dia tu nampak macam degil ,
 tapi dia ada pendirian . Lembut tapi tegas . macam aku , errr . haha
Semoga semuanya berakhir dengan perkara yang baik-baik saja :)
Alhamdullilah kalau mereka berbaik semula :)


Tapi berita kat bawah ni agak mengejutkan , kan -


sesungguhnya , Jodoh , ajal , maut semua ditangan ALLAH SWT .


Sumber : Mymetro


update 21 Mei 2012 - Adi Putra batalkan hasrat untuk bercerai . Alhamdullilah :)





11 comments

  1. Perlukah berbaik after what happen to her n the whole of her life?

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la ty , tp kalau rita terima utk berbaik .. ermm mybe jodoh dorang kuat kot ..

      Delete
    2. Kuat tak pe la if xde yang duk cuba nak pecah belahkan lagi,amin.

      Delete
  2. artis o artis.. macam2 kan... semoga kebahagiaan itu milik mreka kelak... mat pagi fizafantagiro... macam lama dah saya tak singgah sini (",)

    ReplyDelete
  3. yg satu nak barbaik dan satu lagi nak bercerai..uii..mcm2..

    ReplyDelete
  4. kisah ady putra tu memang mengejutkan.... tak sangka sampai situ jer jodoh dia... huhuhu

    ReplyDelete
  5. aduhh haiii entah ape2 di aidil nie kan
    dia nie x siuman dan x matang lahh
    sayang tuu ada .. tapi ikutkan sgt hasutan org .. x berdoa dan rujuk dgn allahh .. dgr cakap org macam tuu lah
    skrg dah buat rita makin keliru .. kalau akk terus benci ! .. huhu (akk lak emoo ahhaha ) ciann kat rita tu

    dahh si adi lak .. cerai .. aduyaiiii ! ..

    ReplyDelete
  6. ni la lumrah dunia..kalau ada jodoh tak kemana..

    pasal exabytes tu kita kena email dorang..kalau dorang setuju barulah dorang kasi banner iklan utk tampal kat blog selama 3 bulan..pastu barulah dorang bayar..

    ok nanti gi tgk sini cara utk apply
    http://blog.exabytes.com.my/2011/12/28/exabytes-100-blogger-ads-program/

    ReplyDelete
  7. huhu paling tkejut yg pasal adi putra hmm

    ReplyDelete
  8. suka bila tahu suami rita mahu berdamai..
    tapi mmg terkejut bila baca kisah adi putra tu..!

    ReplyDelete
  9. woo. sy tak ikut sgt pun pasal artis artis ni. heheh

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤