BEN ASHAARI tanya blogger sapa nak ?


Assalamualaikum .

Mempersembahkannn ..


banner Ben ! hik hik oke oke , bila tgk ada banner ni mesti dah tau aku join 
segmen BA lagi , lagi dan lagi , sampai sudah lagiiiii .. :p 


"Jelaskan kenapa mereka patut pilih blog anda ?"

Blog aku hanya menghidangkan cerita-cerita ringan yang berkaitan dengan kisah kehidupan aku , luahan hati , dan apa-apa yang aku rasa menarik untuk dihidangkan disini . Politik ? oo tidak sama sekali dapat dicari disini :p
Jadi , kalau ada pembaca yang hanya ingin kisah biasa-biasa untuk mengisi masa lapang , sila ke sini beramai-ramai . ngehhh *
Blog ni on 24 jam , cuma entrynya tak de la keluar 24 jam . hihihi

So?

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? :)

Bloglist ni kekal hingga hujung bulan JUN :) lepas tu ..
tunggu Ben buat bloglist Julai pulak . hehehe

Oke kawan-kawan , jom mulakan misi >>>>>




16 comments

  1. assalamualaikum fiza...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  2. Ok kak... jom tukar link... :)

    ReplyDelete
  3. blog ni, mmg nur dah gam dlm senarai blislist sahabat nur...

    ReplyDelete
  4. sis dh add fiza ... thanks for the add :))

    ReplyDelete
  5. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lynnlinda.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  6. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  7. Ya..iman berminat dengan tawaran anda=)

    http://ayuiman88.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.ht

    ReplyDelete
  8. Ya saya berminat ;)) Dah letak kat blog list.

    http://kata-kata-kiki.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  9. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  10. Berminat tak tukar link dengan saya?

    http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  11. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://www.kyrahizrina.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  12. haiii awk yg sweet ! :)

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  13. berminat tak tukar link dengan saya ?
    jom

    http://kelimenari.blogspot.com/2012/05/segmen-xix-ben-ashaari-tanya-blogger.html

    ReplyDelete
  14. Anda berminat untuk bertukar link dengan saya??

    http://www.hafizaiman95.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  15. Salam (^^,) Anda berminat menukar LINK bersama saya?
    http://zamani84.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤