Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along.


Assalamualaikum .




Arghhhh , aku telah DIPAKSA oleh Cik May :p untuk join segmen chegu Along neh . hihi . 
Tapi tak pe , i likeee :p
Lagipun pagi-pagi ni keje tak banyak , so boleh la luangkan masa sikit kat blog dulu ^^


Kamu yang berminat nak join , hahh ni syarat dia 

Syarat penyertaan :

1. Mestilah seorang blogger.
2. Follow blog Chegu Along. (wajib)
3. Klik like pada page Chegu Along. (tak wajib)
4. Pastikan tajuk entri : Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along.
5. Copy banner kat atas tu :  "Saya Blogger Hot" dan paste dalam entri anda.
6. Paksa 3 kawan anda join segmen ni. 
7. Tinggalkan link entri anda di ruangan komen di bawah. (ruang lain, batal penyertaan. hahaha *kejam!*)

di copy&paste dr belog ChekguAlong
*err chekgu , maap ye , kat opis fb kena block , so xblh nak like :( Mlm kang sy like page ye :)

aku tag mereka yang sangat Sporting-Chumil-owsem kat bawah ni :






No comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤