SEMAKAN KEPUTUSAN PERMOHONAN KEMASUKAN PELAJAR KE IPTA/Politeknik Premier SESI AKADEMIK 2012/2013 LEPASAN SPM/SETARAF


Assalamualaikum .

Semakan keputusan permohonan kemasukkan ke IPTA dah dibuka kan .
So kepada mereka yang nak semak keputusan tu boleh la pergi ke link kat bawah ni . senang je , masukkan no KP then keluar la result dia .





Tahniah kepada yang berjaya dan kepada yang permohonannya dukacita tu , jangan cepat patah semangat , masih lagi boleh buat rayuan . Rayuan boleh dibuat bermula hari ni hingga 18 Mei 2012 . Cuba lagi sekali , mana tahu ada rezeki .
 Untuk rayuan , klik link kat bawah ni .




Apa yang penting , usaha dan terus berdoa kepadaNYA . tapi berdoa je tak cukup kalau sembahyang entah kemana kan . Bila sembahyang oke , usaha dan doa tak putus , Selebihnya serah kepada rezeki ALLAH SWT :)





4 comments

  1. mesti mana yg lepasan spm duk pusu2 cek...

    ReplyDelete
  2. er. er. sy dah masuk u dah pun ni. hekhek

    ReplyDelete
  3. rajin update pasal ni..hehe...dah hbs blaja ni takde la nk review da pasal kemasukan IPTA>.

    ReplyDelete
  4. smga diorg dpt apa yg diaorg nak...=)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤