Aku Anak Kampung #3 | Teluk Ketapang

12:28 PM


Assalamualaikum .

Dah lama kot aku tak pegi umah abah aku di Terengganu , bukan tak nak pegi tapi selalunya keluarga aku akan berkumpul di Kelantan , umah nenek , Tanah Tumpahnya darahku :p Tapi minggu aku cuti tu , Abah pulak tak dapat cuti , so tak boleh la berkumpul kt Kelantan.
Aku pegi Terengganu ari Ahad lepas , balik je dari Rantau Panjang , Mr.Cardigan terus bagi plan ajak pegi sana . Balik Kuala Krai , ambik nenek ngan adik aku -kul 8.00mlm terus pecut ke Terengganu . Tak jauh pun , dalam 2 jam je .

Kuala Terengganu sangat best ! , banyak pantai , banyak pulau , tenang je :) 
Kali ni Abah bawak kami berjalan di Teluk Ketapang , hihi makan seafood & ikan goreng celup tepung . perghh best tahu :D
erkk cik kak comel kita qaseh qeqaseh mesti penah pegi kan , org ganu kan :p



 yummi , :)


 cantik kan !


 erkk , ni cover album terbaru kami :p

 adik aku suka spoilkan picca ! huuhh .

 berdua lebih baik ^^

 Hampir menjerit aku tgk abg ni tetiba muncul kat tempat kami lepak , Ingatkan m***t 


 bersungguh adik aku , tunjuk apa ntah ! hahaha 
 :)
 Tarikk , aku mahu terjun :p
 
 Tenang dan nyaman sangat kat sini :)




Abah aku ngan baby sya sibuk duk kutip kulit siput utk aqua kat rumah . Penah tgk tak orang mandi laut pakai dress ? hahh tu adik aku buat . haishhh .


Oke , tamat sudah cerita Aku Anak Kampung , Balik Kampung :p






You Might Also Like

20 Adam Hawa Comel

  1. Cantik pemandangan..mcm tenang jer kan...akak nak request pi sini la...boleh ke? tgok ikan celup tepung tuh buat akak lapar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegi la kak , rasanya banyak2 pantai yg sy penah pegi setakat ni , kat sini kot pemandangan yg paling cantik :)

      Delete
    2. kena masukkan dalam list percutian hujung tahun ni la kan?

      Delete
  2. sedapnya dapat makan ICT...... last week kesana, tak dapat pun makan ICT???? sedihhhhh......

    ReplyDelete
  3. best... dpt cium bau laut... memang best...
    pemandang pun cantik2..

    ReplyDelete
  4. seronoknya balik Teluk Ketapang. Ety dulu SK Teluk Ketapang, duduk Seberang Takir sebelum pindah Perak :)

    ReplyDelete
  5. bestnya!!!!! kim slm kat adik erk hahahaha

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum fiza...wah !!! seronoknya balik kg n pemandangan kat tepi pantai pun cantik termasuk sekali model2 yg ada tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam mama, hik hik model kampung :p

      Delete
  7. happy nampak kat tempat 2..heheheh

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook