BEN ASHAARI DAN SAYA ..


Assalamualaikum .



Waaa.. Macih En.Ben . Lama xjoin segmen :p

Soalan :
Sila bagitau kat rakan rakan anda , blog camanakah yang anda suka baca 
dan kenapa ?

Blog yang aku suka baca ialah blog yang :

1. Selalu berupdate :)

2. Blog yang berinformasi , tak kisah la pasal tempat makan ke, tmpt peranginan ke , pasal berita or gosip2 . opsss :p

3. Blog yang jiwang tapi tidak melampau sgt . kira kalau baca leh meleleh la jiwa nih .


Sebab :

Aku jarang baca paper , utusan ke , metro ke , kosmo ke atau majalah . so bila dah jarang membaca benda2 cmni , melalui blog yang memaparkan cerita-cerita semasa dan berinformasi ni la aku tahu perkembangan semasa . Contoh , nak cari tempat makan best2 , hahh aku bukak je blog yg suka JJCM , rujuk kat situ ;)

Blog jiwang plak aku suka sebab , errk aku seorang yang memang suka berjiwang , sensitif pasal cinta , kecewa etc . suka melayan perasaan sorang-sorang . Jadi bila baca blog yg pandai bermain , pandai menyusun ayat ni , boleh buat aku terhibur dan kdg2 boleh buat aku menangis oke . err jiwang tak aku ? hihi .


oke . DONE !


Nak join , klik banner oke . tutup jam 11 mlm :)


49 comments

  1. wahh..laju tul join..wuwuwu xtungguuu

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  2. hi pka join jugak.
    jom singgah blog pka nakk..??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  3. blog byk infomasi..nur pun suka...
    dan segemn ni, nur join juga. :)

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  4. hehe semua kriteria jnis blog yg awk ske bce ni pn sy ske bce.

    ReplyDelete
  5. amboii . ni jiwang orgnye ni . heheh

    ReplyDelete
  6. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  7. haii,singgah dari segmen yg sma, salam kenal ye^^

    ReplyDelete
  8. merayau dr segmen sama.. :)

    http://www.benashaari.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  9. hai2 awk...
    kita dari segmen yg sama..
    kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
    haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
    sorry susahkan awk.

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. sy dr segmen abg ben jugak. singgah sini :D

    http://aku-innocent.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    btw, same goes to me, jarang sgt baca berita. hehe XD

    ReplyDelete
  11. SALAM ZIARAH,DTG DRI SEGMEN YG SAMA..

    http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  12. sy pun suka jiwang2 jgk huhu..

    jemput singgah http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  13. Kalau gitu, esok Abey akan buat blog Abey jadi jiwang. Takleh serius dah ni. Jadi,datang la ye. Haha. :)

    ReplyDelete
  14. As Salam..singgah dan dari segmen yang sama,done follow u, sudi-sudilah melawat

    ReplyDelete
  15. datang dari segmen yang sama.. done follow sini.. jemput ke blog saya..^^

    ReplyDelete
  16. wah,,betul tu..sama lah suka blog informatif jugak..jom2 jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html maseh ye:)

    ReplyDelete
  17. Salam singgah dari segmen yang sama. ;)

    Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  18. meninggalkan kesan disini..uhuk..dr segmen bro ben..comel strip kaler biru..=) sudilah melawat..

    ReplyDelete
  19. wah...blog wa..comfirm x best..ehhe

    ReplyDelete
  20. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  21. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  22. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  23. singgah segmen sama :))

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  24. ceh ceh ceh... memang kelas blog yg diminat tu...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. cik lynn datang melawat dari segmen yang sama... :) haah...blog informasi kdg2 dh cm paper gk...hehe

    jom jenguk2 Blog Cik Lynn plak...
    lynnlinda.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. singgah pagi kat sini.. Dari segmen BA jemputlah ke blog ea http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  27. singgah baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  28. Salam ziarah, sayapun dari segmen en.ben gak.. salam kenal :)

    ReplyDelete
  29. Hola!! Dari segmen sama dine fillow u..

    JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  30. skodeng blog ni yeah:) dtg dr segmen yg sama:)

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  31. Salam perkenalan..
    Petak follow back..
    dtg dr segmen yg same..

    singgah2 la selalu blog mrpetak.com yer.. :)


    http://www.mrpetak.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya-mrpetakcom.html

    ReplyDelete
  32. singgah pagi kt sini :) melawat sambil baca entri

    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  33. assalamualaikum fiza....mama pun dr segmen yg sama hepi bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  34. hai.. dari segmen yang sama.. da follow.. jemput la ke blog sya

    http://azmengs.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html?showComment=1340305123986#c3175409108732620160

    ReplyDelete
  35. Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :)

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  36. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  37. balas kunjungan!

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  38. Hai..SueMUNCET singgah sini..

    http://suemuncet.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  39. saya pun join segmen ni jugak :-)

    ReplyDelete
  40. bw dr segmen sama.. :)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  41. Hai Fiza,nice blog!! Kemas tersusun :)

    follow sini dr segmen yg sama!!

    ReplyDelete
  42. Zam singgah buat kunjungan balas.. Thanks ae sb slu support blog Zam ;)

    ReplyDelete
  43. salam ziarah :)
    saya silentreader blog ben ashaari
    jemput singgah yer :) http://norafesa.blogspot.com

    ReplyDelete
  44. nieza singgah sini dari segmen yang sama ^-^

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤