Jiwa Sengsara !

10:28 PM


Assalamualaikum .


Jiwa sengsara neh ! arghh ringan je mulut ni setuju :(

Petang tadi pegawai unit pengurusan call aku , tanya samada boleh tak nak mintak aku jadi urusetia untuk satu kursus wajib bagi pegawai yang dinaikkan pangkat ..err dah lama rasanya kenaikan pangkat tu . Aku , sebab terkejut dia call , terus cakap erk "oke" .ehh ee bila pikir balik , waaa aku tak mau ! 
Dah boleh imagine dah camna hidup kat dalam hutan tu nanti . :(

Bole tak nak tarik balik ayat 'oke' aku tu ? err


Bole tak ?

Bole laa .

ekk ..

ermm :(

Memang dah tak boleh !

Oke. Fine !


Redha je lah :(





You Might Also Like

12 Adam Hawa Comel

  1. halamak... dalam hutan ke.??? huhu :))

    ReplyDelete
  2. hehehehe.. terlajak kata tu yang payah kan.. pa lagi, redah jeee.... layanzz... (",)

    ReplyDelete
  3. xpa kak...dpt pngalaman baru tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pengalaman lama nih . dulu dh penah , tp tempat lain :p

      Delete
  4. alamak dah terlepas kata... redha jerlah kak...

    ReplyDelete
  5. cuba la cakap semula dengan mereka , tapi maybe gain experience ke?

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum fiza...kena juga pergi kan sbb dah janji, redah je okay...:)

    ReplyDelete
  7. halamak..mcm mane boleh ckp ok ni... cuba la kot2 boleh tarik diri..bahaya hutan2 ni..

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook