Jumaat punya cerita


Assalamualaikum .


Dua hari cuti , rasa cam sebulan cuti :p , Mungkin sebab minggu lepas aku cuma keje Hari Jumaat , Jumaat tu keje pun pagi je duk ofis , kul 11 dah keluar pegi PWTC untuk even perasmian ekspo Barangan Buatan Malaysia .

Aku ke sana dgn eqqa , kwn ofis . sebelum tu singgah lunch at MZ Kg.Baru . alaa kedai yang jual makanan kelate tu , yg selalu penuh orang tu . haaa kenal ? penah pegi makan kt situ ?
sedap kan , rasa cam duk kampung :) Daging , Ayam , udang , ketam , ikan .. haa semua kami sapu . ambik sikit-sikit .

Sila Maklum : Ini hanya sebahagian :p



Usai *err skema kan :p je Perasmian tu , terus pecut ke Pavi pulak , cuci mata sambil pekena ais blended @coffee bean  :) 



haishhh , anak sape la sopan neh :p



Sekian , terima kasih laporan saya untuk hari jumaat lepas:*


psst ~ cheq rasa nak tukaq header la . err @yanty sheryf , jadi tak cheq cakap penang ? habaq mai sket . hihi






13 comments

  1. amboi bestnye... byk tu makanan... hehe :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. berhadapan dengan Pusat Zakat (Baitulmal) & Kuala Lumpur International Hotel. :)

      Delete
  3. assalamualaikum fiza...selamat kembali bekerja yer..anak mak n ayah la...:)

    ReplyDelete
  4. haaaahaaa...jadi la tu...errr fiza,belah mana kedai ni...selalu lepak area situ tak tahu kedai ni...huukkk...
    pssttt...saya pun nak tukar header,ada org komen huduh...heeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. depan Pusat Zakat (Baitulmal) & Kuala Lumpur International Hotel sue ..
      jom tukarrr .. err sape yg kejam sgt cakp header sue huduh tu ? kah kah kah

      Delete
  5. perggghhh..! byknya lauk pauk..!
    terliur dah nihhh...!

    ReplyDelete
  6. Tu dia..nak tukar header lagi noo ang..
    xpa lepaih ni akak buat entri cakap Penang plak, wokeyh ka ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheq ghajin neh .. berpiniaq mata aihh duk tgk yg sama ja :p

      Delete
    2. awat sampai nak tergeliat lidah aku baca reply comment yg mcm nk mmbunuh aku , kak oiit!

      Delete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤