Matahari Terbit di Putrajaya :)


Assalamualaikum .






SUBHANALLAH . Cantik sangat kan . Aku snap keindahan Allah ni pagi tadi masa nak datang keje . Dalam kul 7.00 lebih camtu . Dah dua tiga hari aku duk tgk sunrise ni , tp tak dapat nak snap sebab tgh drive kan . tp td . Cantik sangat dr hari2 sblm ni , berusaha jgk nak snap masuk Instagram :) 
oh ya ,
ada instagram tak ? kalau ada silalah add sy :p

fizafantagiro
biarkan gambar bercerita :)

10 comments

  1. cantek...
    salam kenal saya follower anda yg ke 522 ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal , sy followers yg ke 452 kamu :p

      Delete
  2. Cantiknye sunset .. Salu kuar kul 9 so xdpt tgk sunset hikk

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiskk dak nomel ni .. hihi . tggu sunset je lah .

      Delete
  3. Salam perkenalan. Blog saya masih baru lagi. Harap dapat support blog saya dgn jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


    http://apelak.blogspot.com/2012/06/mari-jadi-jiran-blog-saya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal . oke . dh support :) sy followers kamu yg ke 23 :)

      Delete
  4. wah....da mcm kat broga hill..hehe....

    takde instagram pon..

    ReplyDelete
  5. salam kenal..

    singgah dari blog kak bitt..done folo u..feel free to visit my blog k:

    http://mrspuex.blogspot.com/

    regards;
    mrspuex

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤