Andai Itu Takdirnya , aku terima



Assalamualaikum .


cewah , tajuk kemain mendayu :p




Andai Itu Takdirnya , penulis Siti Rosmizah . 
Selepas seminggu lebih , baru aku sampai ke penamat novel ni . Seminggu , lama kan . hikss , orang lain baca satu ke dua hari dah boleh habis :p
Aku tak reti nak review novel , tapi rasanya ramai yang dah baca kan . Apa yang boleh aku komen , novel ni memang betul-betul NOVEL AIRMATA . Nangis babe aku baca :p 
Jalan cerita dia best :) , sape yg belum baca dan memang pencinta novel , Sila la beli dan baca :p

dan , belilah yang original . ehh jgn tak tahu , karya penulisan pun ada orang yang mencetak dan merompak oke .





9 comments

  1. meleleh air mata baca novel ni ;)...baca 2, 3 kali pn tetap terjadi hal yang sama...novel ni antara novel kesayangan saya ...

    ReplyDelete
  2. sedihh gila baca cite nihh..hukhuk

    ReplyDelete
  3. Ha kan dah kata.. tak percaya...nangis pun dye.

    ReplyDelete
  4. ingatkan apa la tadi..tajuk novel rupanya..hee..

    > kalau sy la..mahu berbulan2 baru habis satu novel ni..hee~

    ReplyDelete
  5. Best gila kan.. hehehe... jemput ke blog cik anis..

    P/s cik anis fan siti rosmizah. kt umah tu wt koleksi je 5 nivel dia hehehe.. tp cite dia sume lebih kurng je.. huhu

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum fiza...kalau cite nyer best nak juga mama membelinya...:)

    ReplyDelete
  7. alaa....yg ni la akak x beli lagi....x jumpa la kat kedai buku kat KL Sentral ni..

    ReplyDelete
  8. Novel ni memang bagus ! Bab air mata memang bagi buku ni je lah. Huu T_T

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤