BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H


Assalamualaikum .



Waaa , terserlah sifat kebapaan En.Ben nih dengan header baru beliau , Suka!

Bila ada header BA , maka dah tahu la ada segmen yg beliau anjurkan :)

Segmen Bloglist Ramadhan .

Blog ni aku wujudkan untuk berkongsi rasa dan cerita dengan kawan-kawan di alam maya ni , aku suka berblog walking dan , jika ada jejak yang ditinggalkan , I'allah aku jejak kasih balik ;p . Setiap kali on blog , aku update dulu , dan selepas tu tempat yang aku tuju ialah di Bloglist aku . Berjalan di blog kawan2 sambil tinggal komen :)

Bahagian penting !

Sediakan satu bloglist yg baru bertajuk RAKAN BLOGGERRAMADHAN 2012

Sila pilih blog-blog yang korang minat untuk bertukar tukar link.. Masuk ke blog mereka , kemudian tinggalkan pertanyaan di ruang komen tersebut , dengan ayat yang bertulis begini..

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

Dan jika blogger tersebut bersetuju , maka sila balas kembali lawatan ke blog mereka dan tinggalkan komen di entri segmen ini dengan ayat ..

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

Bloglist June akan aku remove dan akan digantikan dgn bloglist baru ni ;)

Klik sini untuk JOIN

Done !




27 comments

  1. Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

    ReplyDelete
  2. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~

    ReplyDelete
  3. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    http://83zaza.blogspot.com/2012/07/ben-ashari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berminat , dh masukkan zaza dlm blist :)

      Delete
  4. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
    http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. SALAM RAMADHAN..

    JOM TUKAR LINK DENGAN SAYA..

    SY SUDAH MASUKKAN LINK AWK :)





    http://farhah88.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  6. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    btw done follow u dear...

    ReplyDelete
  7. SALAM..
    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    sy folo blog awk jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam , berminat . dh masukkan :) Done follow u 2 :)

      Delete
  8. Selamat berpuasa dan bersegmen.. :)

    ReplyDelete
  9. Salam Ramadhan......
    Jom tukar link...
    Kamu dah masuk dah dalam bloglist....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam . oke . kamu pun dh msk dlm list :)

      Delete
  10. hihihi....ben memang sempoi...selamat gerpuasa....follow sini...

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, maaf lambat invite..

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam . sy dh masukkan kamu dlm list :)

      Delete
  12. cantik banner segmen abg ben ni :-)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤