Dah Gian Nak Post Pasal ..


Assalamualaikum .


Tak tahu la kenapa , sejak sejak Ramadhan ni , aku jadi gian pulak nak post pasal MAKANAN :p , Tambah-tambah kalau yang masak sendiri . Mungkin jadi kepuasan untuk diri sendiri kot . Satu hari pening mikir apa nak masak pastu , balik kelentang kelentung kat dapur sorang-sorang , dah siap tikkkk , ambik gambar dengan tujuan nak post kat instagram , fb or blog :p .haha ! 

Ramai kot yang buat pe'el cam aku ni kan :)

dan untuk entry kali ni aku nak postkan gambar 

Ikan Kembung 3 Rasa , menu berbuka 3 hari lepas . hamboii , dah jadi sejarah dalam perut baru nak tayang kat sini :p . dan macam biasa , nak tulis resepi bagai aku tak reti . untuk tayangan mata je boleh :p


adakah gambar ni senget ?


Nampak tak ikan yang dah ditenggelami oleh sos macam-macam tu ? :p , buat masakan 3 rasa ni , aku memang wajib letak nenas , sedappp sangat bila makan nenas tu dengan nasi . 
nyum nyum !


apa menu berbuka korang hari ni ?



8 comments

  1. assalamualaikum fiza....gian nak postkan gambo makanan tu yer...;)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. i'allah ty :) lgpun sis bkn terer sgt masak. main campak je :p

      Delete
  3. amboiii..berkilat2 kuah sosonya..!
    terliur dah rasanya ni..!
    salah time singgah ni..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi , ke akk yg salah time g post ni ? :p

      Delete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤