Pulut Panggang , Nasi Berlauk , Jeruk

10:35 AM


Assalamualaikum .


Mempersembahkan ! ..


Sarapan aku di pagi Isnin yang mendung je tapi tak hujan pun ni :p





Haha , teruja ke ? tak pun kan :p aku yang teruja lebih ^^
Pulut Panggang dengan nasi berlauk , sedap tahu ! 

Jemput Makang semua deh :)


Dan ini ,
 jeruk penang mari , thx Kak Zah sebab diriku masih dalam ingatanmu :p





Nak ? nak mai la Presint 2 :p kita makan sikit sorang . hikss .


psst - ♥Hari ni mood aku tengah relax & happy nih , sape nak aku berjejak kasih , tglkan kesan korang kt komen ek , nak suh klik Mr.Nuff pomboleyyy :)♥♥♥




You Might Also Like

24 Adam Hawa Comel

  1. pagi2 tgok makanan mmg terliur..ni sarapan ke makan tghari..ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi , 2 in 1 kan kak nor :)

      Delete
    2. nak order tapau satu leh...?

      Delete
    3. Assalamualaikum wbth...
      salam kenal dari TitanaAduka....
      Maaf kehadiran tanpa di undang di blog ini....

      Delete
  2. wah...pepagi dah dihidangkan dengan menu yang sungguh menarik fiza....kenyang sakan ni sampai ke tengahari..tak payah makan lunch dah ni...kunyah jeruk ajelah hihihii...sedappp!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikss , nyum nyum .. akk nak ? hihi mai sini :p

      Delete
  3. lapar nasi berlauk tu.. terliur thp leleh air liur.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh leleh ke naniey ? errkk saya tak bersalahhh :p

      Delete
  4. aih....jeruk tuuuu....mintak sikit.. >,<

    ReplyDelete
  5. Uwaaaaaa.!!!!
    Sedap nyee pulut pangganggg..
    Lama x makan

    ReplyDelete
  6. Hamboiii...mkn pgi akk.. Wah leh r tolong klik nuff ty n hebatnya nk review blog sapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hiksss.. oke , bisa diatur dear :) blog sape . haha ada lah :p

      Delete
  7. pulut panggang mmg feberet nur..!
    dannnnnnn......terliurnya tgk jeruk tu..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer ke Nur :) sama la kita .. hihi nanti Nur dtg la sini , kak fiza banje :)

      Delete
  8. pulut panggang tu kesukaan Tirana

    ReplyDelete
  9. Teruja ngan pulut panggang tu...sedapnya.

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum fiza...memang sedap nyer asyik tengok gambo makanan jer n tekak perut dah mula terasa lapo...:)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook