Salam Kenal Rakan Bloglist Ramadhan 2012 :)


Assalamualaikum .


Selamat bekerja dihari Isnin semua :p

Mesti ada yang masih teringat kampung kan , macam aku :( Sambut puasa di kampung memang meriah . Ni sekarang pun dah rindu dah masakan umi . uhukkk . 
Oke , dah dah , jangan ingat sangat . Nanti boleh balik lagi . kan :)

Sebenarnya dalam entry ni aku nak cerita pasal Bloglist Ramadhan 2012 yang aku join Jumaat lepas , Segmen Bro Ben . Aku dah sediakan bloglist tu kat sidebar belah kanan tu , jadi kepada kawan-kawan yang invite aku tu ,Mekasih banyak-banyak aku ucapkan . Thanks ya sebab menyudikan diri berkawan dengan hamba :p 

Jadi , aku mohon , cuba check , ada tak blog korang dalam senarai tu , kalau ada yang aku TERtinggal , tolong maklumkan ek , dalam komen . Masa buat bloglist ni hari tu kelam kabut sikit , sebab tengah bersiap nak balik kg kan , jadi risau jugak kot-kot ada yang tercicir :p

Salam perkenalan dari tuan belog , fizafantagiro :)





8 comments

  1. Salam kenal.. Salam ramadan & selamat berpuasa.. :)

    ReplyDelete
  2. mmg masakkan mak selalu di rindui..:)

    ReplyDelete
  3. salam silaturahmi...selamat menunaikan ibadah shaum ramadhan

    ReplyDelete
  4. salam kenal juga buat fiza.. :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum fiza....oh yer ke ada segmen ni mama pun x sempat join gak sbb x sempat online berada di Rawang..:)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤