Segmen Makan-Makan :p


Assalamualaikum .


Segmen la sangat , hehe :p



Haa , besar gedebakkk aku letak gambar beger nih . Telan ailio tak ? sama la macam aku . gulpp , masih terasa lagi kat tekak ni kelazatan dia , urmm yummi !

Nama Beger ni - KL Smackdown Grilled Beef Burger . Harga dia RM8.00. memang smackdown sungguh lah .
Lokasi - Gerai dekat dengan Warung Pak Maidin , Taman Equine , Seri Kembangan .

Aku tahu gerai ni pun dari kawan WA aku Yanty , dia suka JJCM . Bila dah asyik duk post gambar beger je , tergoncang jugak keimanan aku nak try rasa macam mana sodapnya . Dan ternyata mmg sedap :) tu tak try burger bakar kat Wangsa Maju dgn Shah Alam lagi tu , 
kan Ty :p


Dan yang ni pulak , menu makan malam 2 malam sudah :p hari ni baru terpost kat sini ,




Tengok plate dah tahu kat mana kan , Kenny Rogers . Service kat sini mmg boooo . erm . kan dah dpt boo skali . tapi tak pe lah , demi nak memuaskan hati peyut , redha je lah . Tapi mybe Kenny Rogers yang aku pegi tu je kot yang service booo , tempat lain oke kot :) 
Mr.Cardigan tanya jugak pekerja kat situ , kenapa service lambat, org dah lama duduk baru hantar menu ,alahh kira lambat segala segi lah , dan nak tahu apa jawapan pekerja tu 

'Tak cukup orang sebab ramai yang dah berhenti .'

erm , puashati kan dgn jawapan dia , jadi kena la paham oke :p


Akhir kata , terima lah gambar-gambar dibawah sebagai penutup bicara

kecik dah la :p



11 comments

  1. ya Allah terliur saya tengok! T_T

    ReplyDelete
  2. cantek gambar2 dibawah tu ;)
    selain dari gambo makanan yg sedap2 belaka tuh :)

    ReplyDelete
  3. fuyoooo ! memang meleleh air liur gua. ;p

    #kurangkan makanan tambah lemak :)

    ReplyDelete
  4. beger tuuuuuuu..!
    ya ampun...tergugatnya iman..!
    bila pula nak pi KL niiii...

    ReplyDelete
  5. waahhhh.. tgok burger tu dh tertelan air liur dibuatnya. bila tgok kenny rogers perh.. trus meleleh air lur ni. hahaha

    ReplyDelete
  6. terliur tengok gambar burger tu...yummy

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum fariza...geram jer tengok gambo burger tu mesti sedap kan buat terliur je...:)

    ReplyDelete
  8. mak oiii...terus terasa nak makan berger lak...caner ni...

    ReplyDelete
  9. burger tu menggoda sy lah kak...

    hantar kat kuching satu kak... hehehehe

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤