Alhamdullilah , aku dapat..


Assalamualaikum .


Aku masih di kampung . Kg.Pahi, Kuala Krai , Kelantan :) . Orang lain semua dah sibuk di Pejabat masing-masing , aku masih berlenang-lenang kat kampung . hihi . Mood raya tak habis lagi . 

Hampir dua minggu blog ni terbiar kan . Kat kampung , biasalah line internet kurang memuaskan sikit . tambahan lagi aku pengguna tegar CELCOM . lagila seksa jiwa . Maxis oke kat sini . 
Hari ni aku dah nak gerak balik dah , tapi bukan balik ke Putrajaya lagi , nak ke Penang dulu . Ada urusan mengenai masa depan aku kat sana :) . haaa mesti nak tahu apa kan . hihihi , 
Alhamdullilah , aku dapat sambung belajar di USM . Belajar sambil bekerja , atau dengan perkataan rasminya PJJ . Sejak bekerja di Putrajaya , tugas aku kat sini tak sesibuk waktu di cawangan Ipoh dulu , jadi masa terluang banyak , tu yang dengan lapang dada menerima tawaran tuh :p

Esok aku cuma pegi daftar je dulu , belajar dan urusan seterusnya aku akan tahu lepas daftar nanti . Doa aku untuk diri sendiri , semoga apa yang aku harapkan dan cita-cita kan akan tercapai , dan yang paling penting , harapnya otak aku ni still tak tepu lagi nak terima segala macam assingment nanti :p 

Dah , line buat hal dah .. kejap penuh , kejap tinggal satu bar . hishhhh satg putus la tu .grrrrr ! Sebelum entry aku ni tersimpan kat draf je , aku stop kat sini dulu lah . Banyak cerita sebenarnya yang aku nak kongsikan kat sini , tapi tak pe lah , tunggu balik Putrayaja . baru aku up story mory aku tu oke :) .

bye .



22 comments

  1. semoga sukses fiza...sue pun teringin nak sambung...tapi ermmm...insya allah ada rezeki nanti teringin gak...

    ReplyDelete
  2. Semoga perjalanan ke Penang semua baik2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeeheee amacam best x USM n tempat2 di Penang?

      Delete
  3. tahniah ya dapat sambung blajar..=)
    baik2 memandu tu aaa....^^

    ReplyDelete
  4. salam fiza..sebelum2 ni sy silent reader je tp lepas bc entry ni rasa nak mengomen la plak hehehe..

    kalu fiza reg esok, means kita 1 batch la.sbb sy dah reg bulan 7 ari 2..fiza amik course apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam .. mekasih sudi singgah sini :) .. oo ye ke? so nnti bln 1 ni leh la jumpa :)

      Delete
    2. sy course pengurusan.leh jumpa nnti:)

      Delete
  5. Wahhh bestnye kak..tahniahh kak fizaa

    ReplyDelete
  6. tahniak kak... jadi student balik laa pasni... :D

    ReplyDelete
  7. Tahniah..!
    Lepas ni kena pandai bahagi masa dengan blog n study.. :)

    belajar rajin2 .. :)

    ReplyDelete
  8. tahniah dpt sambung belajar di USM... :)

    ReplyDelete
  9. salam dear. duduk pahi ke? hehe.. jaa dulu skolah kat teknik krai jer..hehe.. dan kebetulan pulak jaa pon wat pjj ngn usm jugak. daftar bulan julai hari tuh! btw gud luck ya!

    http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/07/asrama-usm-penang.html

    http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/07/hari-pertama-orientasi-usm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam .. laa ye ke? hihihi.. so jan ni leh jumpa la :)

      Delete
  10. all the best!!

    salam kenal dr segmen lulu ;-)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤