Entry sebelum berbuka

Assalamualaikum

Tinggal lebih kurang 15 minit je lg nk berbuka , hari ni rasa singkat sgt masa . Pegi situ sini , tgk2 jam dah petang :)

Berbuka hari ni aku sorang-sorang je kat rumah . Hubby keje , weeda plak last minit kene keje . Ermm, tak best kn :'(  juadah berbuka pun aku beli je kat bazaar td , laksa kedah je. Dah bosan asyik makan nasi je . Nak buka dengan kawan kat luar kang lewat pulak nak kemas barang-barang balik kampung esok. Kemas awal-awal baru tak kelam kabut nanti kan

sebut pasal balik kg ni , tadi kawan aku kat kampung telefon , katanya jalan kat kelantan dah mula sesak . Dah banyak kereta kat laluan Gua Musang- Kota Bharu . Nampaknya anak-anak Kelantan dah mula balik ;) . Best kn, mesti meriah kat jalan raya .

Semoga perjalanan mereka dan kita juga , selamat sampai ke destinasi . Lindungi kami Ya Allah .

Oke lah , lagi 5 minit nak berbuka .
Selamat Berbuka Semua ;)



7 comments

  1. blik kelantan, dtg la raya umah ika.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. umah ika kat mana? nanti dtg la umah kak fiza .. kat kuala krai :)

      Delete
  2. hati2 memandu ye..
    biar lambat asal selamat..
    semoga di permudahkan sepanjang perjalanan..amin..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oke Nur :_ .. Nur tak balik kg ke? sama dgn Nur jugak , hati2 memandu :)

      Delete
  3. ish...org ajk gi PADI xnak... ni nk marah ni, kecian berbuka sorang2. huhu...lik baik2 ye kak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hukkss.. jgn la marah .. weeda last minit kene keje . akak nak kene kemas banyak brg .. hihi .. lepas raya okeee..

      Delete
    2. tak marah la... tapi xpe...next time macam la tak leh makan bersama lagi kan....

      Delete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤