IFTAR #12 l Old Town White Coffee

3:56 PM


Assalamualaikum .

Semalam aku berIftar dengan kawan ofis dan adik aku , weeda di Old Town White Coffee , Alamanda . Asyik makan nasi je kan , skali skala terasa jugak nak makan benda lain :)

Siap je aku tempah Meja kat Old Town , Kawan-kawan WhatApps pulak plan nak berbuka kat Manhattan Fish Market , Alamanda jugak . Yang sedihnya , aku tak dapat la nak join dorang sebab dah janji dengan kawan lagipun dah siap tempah meja kan . Janji ditepati ! HAHA pinjam slogan jap eh , errk tepati ke? :p opss .


gembira kan kami :p



Curry Javannese Mee

Curry Mee

Tu dia , semua jenis mee yang kami makan kat Old Town neh :)

Sebelum balik , aku singggah pegi jumpa kawan Whatapps kat Restoran Manhattan , sampai-sampai je tengok Ben's Family dah sampai :) sempat la mengagah baby comel Qhaliff :)



Tapi Qhaliff sombong ngan Auntie pija n geng semalam , tak nak senyum :p
Qhaliff ngantuk lagi ye ..



You Might Also Like

13 Adam Hawa Comel

  1. wahhh.. bestnye dapat jumpe qhaliff >.<

    ReplyDelete
  2. sesekali berbuka kat luar pun seronok kan?

    ReplyDelete
  3. wah, wah....
    dpt dukung Qhaliff...
    bestnya!!^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ms jumpa ni xsempat nak dukung , kejap je jumpa . Geng lain duk berebut :p

      Delete
  4. Dia tak sombong la , dia mamai lagi!

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat jumpa qhaliff.. chomel..

    ReplyDelete
  6. seronoknya iftar ramai2 nie ..
    mee hun tuu nampak sedappppppppppp je
    adehhhhhhh
    pose2 nie ekeke ;)

    ReplyDelete
  7. sedapnyer makanan.....!
    comei tol dak qhaliff tu.. geram.!

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook