Selamat Tinggal ..

Assalamualaikum

Hari ni dengan rasminya aku menggunakan HTC ONE S sebagai gajet harian aku . IPhone 4 kesayangan aku, terpaksa di tinggalkan di kedai . Sebenarnya iPhone tu tak ada masalah pun , terbaik je . Cuma semalam tetiba semua senarai contact aku hilang . Nak nangis jugak rasa .
Semalam jugak hubby ajak g kedai Kat the mines , aku ingat nak update software dia , rupa-rupanya kesayangan aku tu nak di trade in ;( .

So, sape2 la yg dapat iPhone aku tu , ehh sori ex iPhone aku tu , dia mmg bertuah lah! Sebab semua elok, cantik lg . Macam yg baru punya.

Selamat tinggal iPhone ;( ada jodoh , I'allah kau jadi milikku kembali .


Teringat masa aku post satu picture iphone dulu , post dalam Instagram . Pastu kene boo ngan Abg Otai . haha , masa tu aku boo balik HTC , coz  Abg Otai   pakai HTC . so skarg , dah tak boleh boo dah HTC :p

Tu la orang cakap , jgn terlalu suka atau terlalu tak suka dengan sesuatu . last-last , benda yang kita suka tu terlepas , benda yang kita tak suka tu jadi milik kita :p aiseyy , bermadah la pulak . pasal telefon je kot :p .HAHA !


kau tetap dalam anganku eh kenanganku


psst - testing update blog guna HTC :p




9 comments

  1. Nak buat camne dah kena minta tukar yg baru,huhuhu....

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum fiza....wah dapat hp baru yer...betul tu yg kita x suka itu lah yg dapatnya...:)

    ReplyDelete
  3. ooo ingat ke slmt tggal apa td.. :-)

    ReplyDelete
  4. henfon memang perkara yang harus dan wajib..jadi bila hilangnya sesuatu data di dalamnya memang kita semua kan menjadi haru biru..nak nak no telefon kedai baju (tailor) atau kakak jual kuih raya huhuhuhu.... (overlah akak ni kan...)

    Selamat Hari Raya Fiza..mohon maaf zahir batin ye!

    ReplyDelete
  5. untung la beli henpon raye...

    ReplyDelete
  6. Alohai sedih pun ada entry ni aih , xpe la nnt Iphone 5 / 6 / 7 dsb keluar akak make sure jadi pemilik pertama di Malaysia. Haha... Ok la juga HTC kan dari Abe WMA nak belikan 33Sekupang tu..

    ReplyDelete
  7. ingtkn nak balik kampung dah.. rupanya berpisah dengan iphone..hihih

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤